Έγγραφο της ΕΠΟ, «σύμμαχος» της ΑΕΚ

10:09 24/4/2013 - Πηγή: AEK365

Στην ΑΕΚ αποφάσισαν να κυνηγήσουν τον Άρη και να τηρηθούν οι νόμοι στην περίπτωση της ομάδας της Θεσσαλονίκης, μετά την απόφαση τους να ενταχθούν στο άρθρο του πτωχευτικού κώδικα, αφού από την ΕΠΟ απαγορεύεται ρητώς την ένταξη και ποδοσφαιριστών στη συγκεκριμένη ρύθμιση. Στην προσπάθειά της η ΑΕΚ

θα έχει αρωγό έγγραφο της ΕΠΟ, το οποίο είχε φτάσει στα γραφεία της ΠΑΕ τον Φλεβάρη και αναφερόταν στο μνημόνιο συνεργασίας ανάμεσα σε ΠΣΑΠ και Σούπερ Λιγκα.

Στο έγγραφο που φέρνει στη δημοσιότητα η «Live Sport», η ΕΠΟ υποστηρίζει πως η ρύθμιση επιδιώκει να αποτρέψει τις ΠΑΕ από προσφυγές στα πολιτικά δικαστήρια, συγκεκριμένα στο άρθρο 99, αφού οι ποινές που προβλέπονται σε αντίθετη περίπτωση, είναι βαριές. Ο Άρης ωστόσο εξαιρέθηκε από αυτή τη ρύθμιση, εμμένοντας στην απόφαση του για υπαγωγή στο άρθρο 99 του πτωχευτικού κώδικα.

Το ερώτημα ωστόσο που τίθεται είναι πως γίνεται από τη μία πλευρά να θέτει «κόκκινες γραμμές» επάνω στο ζήτημα που αφορά τους ποδοσφαιριστές η Ομοσπονδία και την ίδια στιγμή το Τακτικό Διαιτητικό Δικαστήριο που αποτελεί όργανό της, να δίνει εκ νέου αναβολή για τις οφειλές προς πρώην ποδοσφαιριστές του Άρη, όπως συνέβη την Τρίτη, με την υπόθεση να εκδικάζεται στις 28 Μαΐου.

Keywords
Τυχαία Θέματα