Ενήμερος ο Μελισσανίδης για τις κινήσεις Ντέμη – Οικονομόπουλου

11:51 2/5/2013 - Πηγή: AEK365

Ενήμερος από την προηγούμενη Παρασκευή είναι ο Δημήτρης Μελισσανίδης για τις κινήσεις που κάνουν οι κύριοι Νικολαϊδης και Οικονομόπουλος ώστε όλο το χρέος, ή ένα μέρος αυτού, της ΑΕΚ προς το δημόσιο να συμψηφιστεί με τις απαιτήσεις που έχει η ΑΕΚ από τον Μάκη Ψωμιάδη.

Υπενθυμίζεται πως με ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΗ απόφαση ο Μάκης Ψωμιάδης οφείλει 44.000.000 ευρώ συν τόκους στην ΠΑΕ ΑΕΚ για την «ληστεία» που είχε γίνει στα ταμεία της ΠΑΕ την περίοδο 2001-2003.

Ο Ντέμης όπως λέει το περιβάλλον του είχε ενημερώσει από την Παρασκευή τον Μελισσανίδη πως θα είχε ραντεβού την Μεγάλη Δευτέρα με τον υφυπουργό κ. Σταϊκούρα αλλά και για την συνάντηση του Χάρη Οικονομόπουλου με τον έτερο υφυπουργό τον κ. Μαυραγάνη, που αποκαλύπτει σήμερα η εφημερίδα "Βραδυνή", ξεκαθαρίζοντας για μία ακόμη φορά πως σε ότι αφορά το μέλλον της ΑΕΚ ο Ντέμης στηρίζει τις ενέργειες Μελισσανίδη σε όλα τα επίπεδα.. Το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ενημερώθηκε για όλες τις λεπτομέρειες της υπόθεσης και τώρα αναμένεται η απάντηση του. Στόχος είναι φυσικά να εισπραχτεί όλο το χρέος της ΑΕΚ στο δημόσιο (περίπου 20.000.000 ευρώ) από την οικογένεια Ψωμιάδη ώστε να αποφευχθεί η πτώχευση ή έστω ένα μέρος αυτού ώστε ακόμη και η αναπόφευκτη, σε αυτή την περίπτωση, πτώχευση να γίνει αξιοπρεπώς και κυρίως να πληρωθεί το άρθρο 44 και κάποια άλλα ποσά που προκαλούν ποινικές ευθύνες στους προέδρους της περιόδου 2004-2013. Σε καμία περίπτωση όπως ξεκαθάρισε ο Ντέμης δεν σημαίνει αυτό πως υπάρχει οποιαδήποτε κίνηση του ιδίου αντίπαλη στον Μελισσανίδη για αυτό άλλωστε είχε σπεύσει να ενημερώσει τον Τίγρη πριν τα ραντεβού και να του εξηγήσει ακριβώς ποιο είναι το ζητούμενο από αυτές τις κινήσεις. Η απάντηση του υπουργείου Οικονομικών αναμένεται εντός του Μαϊου.

Keywords
Τυχαία Θέματα