Ένοχος ο Τσοχατζόπουλος

10:48 7/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ενοχος κρίθηκε Άκης Τσοχατζόπουλος και οι 18 συγκατηγορούμενοί του για την πολύκροτη υπόθεση διακίνησης παράνομου χρήματος από «μίζες» εξοπλιστικών προγραμμάτων, όπως αποφάσισε το τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων.
Οι ποινές αναμένεται να ανακοινωθούν αύριο.
Στο εδώλιο του κατηγορουμένου κάθονται ακόμη, η νυν σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η πρώην σύζυγός του Γκούντρουν Τσοχατζοπούλου, η κόρη του Αρετή Τσοχατζοπούλου, ο εξάδελφός του Νίκος Ζήγρας, ο Παναγιώτης

Σταμάτης, αδελφός της Β. Σταμάτη, η λογίστρια Ευφροσύνη Λαμπροπούλου, ο κατασκευαστής Αστέριος Οικονομίδης, ο επιχειρηματίας Γιώργος Σαχπατζίδης, ο πρώην γ.γ. Εξοπλισμών Γιάννης Σμπώκος, η δικηγόρος Ταλίτα Τσεκούρα, οι Οράτιος Μελάς και Κωνσταντίνος Αντωνιάδης, εκπρόσωποι της υπεράκτιας εταιρείας Morelia, ο Νίκος Γεωργουλάκης, φερόμενος ως ιδιοκτήτης της υπεράκτιας εταιρείας Nobilis, ο Παντελής Ζαχαριάδης, φερόμενος ως εκπρόσωπος της Torcaso, οι δικηγόροι Σπυρίδων Χατζηνικολάου και Γιώργος Κωνσταντάτος, ο Νίκος Καρατζάς, ιδιοκτήτης του βιβλιοπωλείου ΙΑΝΟΣ και ο Φώτης Αρβανίτης, πρώην βουλευτής και επιχειρηματίας.

Πηγή: ethnos.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα