Ένταση στον ΑΠΟΕΛ

14:02 17/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ενταση σημειώθηκε στον Αρχάγγελο όταν αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του ΑΠΟΕΛ βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο για να καλωσορίσει και να συνομιλήσει με τον Γιώργο Δώνη. Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος του ΑΠΟΕΛ Τάκης Αντωνίου είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με μέλη των οργανωμένων, ωστόσο τα πνεύματα ηρέμησαν με την παρέμβαση των ψυχραιμότερων. Στον Αρχάγγελο βρέθηκε μετά την άφιξη

των οργανωμένων και ο πρόεδρος Φοίβος Ερωτοκρίτου, ωστόσο στη συνέχεια αποχώρησε.

Μετά το πέρας της προπόνησης, αντιπροσωπία των οργανωμένων μίλησαν με τον Γιώργο Δώνη, στον οποίο εξέφρασαν την στήριξη τους και παράλληλα μετέφεραν τις ανησυχίες τους για τα συνεχόμενα κρούσματα απειθαρχίας. Ο Ελλαδίτης τεχνικός ευχαρίστησε τους οργανωμένους για την στήριξη, ωστόσο τους ανάφερε ότι δεν μπορεί να έχει άποψη για τα διάφορα εσωτερικά θέματα ανάμεσα στις σχέσεις τους με τη διοίκηση.

Στο αγωνιστικό σκέλος, με προβλήματα τραυματισμών επέστρεψαν από την Εθνική οι Νεκτάριος Αλεξάνδρου και Στάθης Αλωνεύτης. Όλα δείχνουν πως ο Αλεξάνδρου θα είναι εκτός, ενώ ο Αλωνεύτης έχει πιθανότητες να προλάβει. Εντός της ημέρας ο Δώνης θα δουλέψει στην τακτική και στην ενδεκάδα με την οποία θα παρατάξει την ομάδα κόντρα στον Ερμή.

Είναι δεδομένο ότι κάποιες αλλαγές θα γίνουν τόσο σε πρόσωπα, όσο και στον σχηματισμό, όμως προς το παρόν δεν μπορεί να γίνει ασφαλής πρόβλεψη για τις επιλογές του προπονητή του ΑΠΟΕΛ.

Keywords
Τυχαία Θέματα