Έντεροσν: Όνειρο η Λάτσιο

18:07 5/7/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Βραζιλιάνος μέσος στις πρώτες του δηλώσεις δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την μεταγραφή τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα».

Ο 26χρονος χαφ που αγωνιζόταν στην Λιόν τα προηγούμενα χρόνια, αποκάλυψε ότι το ενδιαφέρον των Ιταλών για την απόκτησή του είχε αρχίσει εδώ και αρκετά χρόνια. «Είχε ξεκινήσει εδώ και κάποια χρόνια, ωστόσο, δεν είχε γίνει κάτι. Επιτέλους, σήμερα το όνειρό μου πραγματοποιήθηκε και είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα αγωνιστώ με την φανέλα της Λάτσιο.

Είχα πολλές προτάσεις από ομάδες, αλλά εγώ ήθελα να έρθω στην Λάτσιο. Είμαι 100% έτοιμος να προσφέρω στον σύλλογο. Ο πρόεδρος μου είπε ότι θέλει να κερδίζουμε και αυτός είναι ο βασικός λόγος που ήρθα στη Ρώμη».

Όσον αφορά το νούμερο στη φανέλα του, ο Έντερσον παραδέχτηκε ότι το «10» αποτελεί μεγάλη τιμή για κάθε Βραζιλιάνο παίκτη, ωστόσο, δεν έχει κανένα πρόβλημα τι θα φοράει.

Ενώ για τον Ερνάνες τόνισε: «είναι ένας εξαιρετικός παίκτης με τον οποίο πιστεύω ότι μπορεί να παίξουμε πολύ καλά μαζί».

Για τους στόχους της Λάτσιο την φετινή σεζόν, το νέο απόκτημα των «λατσιάλι» σχολίασε ότι είναι να βγει η ομάδα στο Champions League και αν μπορέσουν να κατακτήσουν κάποιον τίτλο.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Κλαούντιο Λοτίτο, αναφορικά με την απόκτηση του Έντερσον, δήλωσε:

«κλείσαμε τον παίκτη για πολλά χρόνια και τον φέραμε εδώ όπου θα είναι το σπίτι του. Αποκτήσαμε έναν πολύ καλό και σημαντικό ποδοσφαιριστή».

Keywords
Τυχαία Θέματα