Εντολή της ΑΕΚ στους δανεικούς

10:22 4/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η ΑΕΚ περιμένει την Τετάρτη να της δοθεί τουλάχιστον η ευκαιρία να κάνει κάποιες μεταγραφές (εννοείται πρώτα οφείλει να λάβει φορολογική ενημερότητα) ανώ των 22 ετών και να ανανεώσει κάποια συμβόλαια. Ωστόσο, η διοίκηση έχει στο μυαλό της αναγκαστικά το πλάνο επιστροφής των δανεικών παικτών της στην ομάδα. Δεν είναι λίγοι οι παίκτες που έδωσε πέρυσι η ΑΕΚ προς δανεισμό και που είναι πιθανό να στηριχθεί φέτος, λόγω και των συνθηκών με τη μη αδειοδότηση.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε κάποιους δανεικούς δόθηκε εντολή να μην φύγουν ακόμα για διακοπές καθώς μέσα στην εβδομάδα ίσως κληθούν να περάσουν από τα Σπάτα για συζητήσεις. Υπάρχει ακόμη η σκέψη οι νεαροί παίκτες να ξεκινήσουν μία εβδομάδα νωρίτερα προετοιμασία προκειμένου να τσεκαριστούν καλύτερα από τον (οποιοδήποτε) προπονητή.

Οι Γιώργος Νικόλτσης (έπαιξε στον Φωκικό 26 συμ/2 γκολ), Αγκιριμπά (Α.Ο. Γλυφάδας 6 συμ), Φώντας Φέτσης (Α.Ο. Γλυφάδας 6 συμ.), Σπύρος Ματεντζίδης (10 συμ. στον Διαγόρα), Βαλεντίνος Βλάχος (29 συμ./5 γκολ), Σωκράτης Τσουκαλάς (από τα μισά της σεζόν πήγε στον Απόλλων Σμύρνης 9 συμ.), Σταμάτης Καλαμιώτης (έπαιξε με τη φανέλα του Θρασύβουλου), Δημήτρης Φροξυλιάς (διέκοψε τον δανεισμό του στον Φωκικό τον Γενάρη), περιμένουν λοιπόν να κληθούν από τη διοίκηση να συζητήσουν. Όλα αυτά θα γίνουν μόλις ξεκαθαρίσει το θέμα με τις μεταγραφές, ίσως και με τον προπονητή.

Keywords
Τυχαία Θέματα