Εντυπωσιασμένος ο Αλαφούζος με Ρότσα

12:23 8/12/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την ημέρα που ανέλαβε προπονητής ο Χουάν Ραμόν Ρότσα όπως υποστήριξε ο Γιάννης Αλαφούζος ο οποίος χαρακτήρισε καταπληκτική την δουλειά που έχει κάνει ο Αργεντινός προπονητής.

Σε δηλώσεις του στην εφημερίδα "ΠΡΑΣΙΝΗ", ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε: "Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένος και συγκινημένος από την προσπάθεια

που καταβάλουν οι παίκτες, αλλά και ο προπονητής Χουάν Ραμόν Ρότσα κάτω από δύσκολες συνθήκες. Είναι καταπληκτική η δουλειά που κάνει ο Χουάν και είναι φανερό πως η ομάδα έχει βελτιωθεί πάρα πολύ από την στιγμή που ανέλαβε. Είμαι σίγουρος ότι θα βελτιωθούμε και άλλο".
Για το ντέρμπι της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, ο Αλαφούζος δήλωσε: "Ελπίζω η ποδοσφαιρική ηγεσία να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων. Προτρέπω τους οπαδούς μας να είναι ψύχραιμοι ό,τι και αν συμβεί στο γήπεδο την Κυριακή, γιατί τα θέματα αυτά αντιμετωπίζονται θεσμικά και με υπομονή και όχι με εκδηλώσεις που μπορούν να επιφέρουν τιμωρία στην ομάδα μας. Να μην ξεχνάμε πως κάποιοι μας περιμένουν στην γωνία, αφού τώρα θα είχαμε κανονικά δυο βαθμούς περισσότερους αν πέρσι δεν μας είχαν τιμωρήσει για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό".
Στην συνέχεια πρόσθεσε πως "πάντα πιστεύουμε στην νίκη, αλλά ταυτόχρονα πατάμε και στο έδαφος".

Keywords
Τυχαία Θέματα