Επαφές για διάδοχο!

17:01 29/12/2011 - Πηγή: AEK365

Του Γιώργου Νικολάου

Οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες, αλλά «αποχρώσες ενδείξεις» αναφέρουν, ότι παρά τις προσπάθειες που γίνεται για εκτόνωση της κρίσης (που δεν προέκυψε ακριβώς στα καλά καθούμενα) ο πρόεδρος της ΚΑΕ ΑΕΚ, Νίκος Γεωργαντζόγλου, έχει κάνει ήδη επαφές για τον διάδοχο του... Δημήτρη Λιόγα! Παρατρεχάμενοι με αφετηρίες από το επάρατο παρελθόν της ΑΕΚ, αλλά και μάνατζερ έχουν ήδη προσεγγίσει τον πρόεδρο της «κιτρινόμαυρης»

εταιρίας και είναι λογικό το δεύτερο, καθώς η ΑΕΚ είναι πάντα «μαγαζί γωνία». Πολλώ δε μάλλον όταν είναι συνεπής στις οικονομικές υποχρεώσεις του ο Γεωργαντζόγλου. Έγιναν επαφές και με προπονητή, που έχει περάσει στο παρελθόν από την ΑΕΚ, αλλά πολλάκις ατύχησε να επιστρέψει, αλλά και με νεότερους...

Πάντως, σαν να μην συνέβη τίποτε σήμερα, η ΚΑΕ ΑΕΚ ανακοίνωσε πριν από λίγο, ότι για αύριο έχει προγραμματιστεί φιλικό με το Αιγάλεω στο «Σίτι», ενώ σύμφωνα με πληροφορίες μας αναζητείται γήπεδο και για φιλικό με τον Πανερυθραϊκό την ερχόμενη Τρίτη.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ: « Φιλική εκτός έδρας αναμέτρηση με το Αιγάλεω θα δώσει η ΑΕΚ αύριο το απόγευμα (Παρασκευή 30/12, 17:30) για να παραμείνει σε αγωνιστική ετοιμότητα καθώς υπάρχει η διακοπή του πρωταθλήματος για τις γιορτές. Από εκεί και πέρα αύριο αναμένεται να αποφασιστεί εάν οι "κιτρινόμαυροι" θα απολαύσουν ρεπό ολόκληρο το Σαββατοκύριακο αφού υπάρχει το ενδεχόμενο να πραγματοποιηθεί μία πρωινή προπόνηση το Σάββατο. Πάντως από την Δευτέρα επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς προπόνησης, συνεχίζοντας την προετοιμασία τους εν όψει της αναμέτρησης της 13ης αγωνιστικής με αντίπαλο την Δόξα Λευκάδας».

Keywords
Τυχαία Θέματα