Επενδυτές, γήπεδο και... Λεό!

10:45 18/11/2011 - Πηγή: AEK365

GOAL

Συνέχεια στο θέμα με την Qatar Petroleum έχει σήμερα η εφημερίδα, η οποία και παρουσιάζει αυτό τον οικονομικό κολοσσό, τονίζοντας: "Χαμηλώνουν τους τόνους από την Qatar Petroleum, πιθανότατα αύριο στο ΟΑΚΑ να υπάρξει επαφή γνωριμίας με τον Αδαμίδη, αλλιώς θα γίνει την επόμενη εβδομάδα". Από εκεί και πέρα η εφημερίδα γράφει για "επιβεβαίωση

και για τον δεύτερο... μνηστήρα από το Κατάρ", συμπληρώνοντας: "Ο Στέλιος Αγιοστρατίτης, που είχε επιμεληθεί το σχέδιο κατασκευής γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αποκάλυψε πως την επόμενη εβδομάδα συναντήθηκε με τους Άγγλους μεσάζοντες που εκπροσωπούν την άλλη εταιρεία από το Κατάρ που θέλει να επενδύσει στην ΑΕΚ. Ακόμα και σήμερα περιμένουν στην ΑΕΚ να γίνει επαφή ή συνάντηση με εκπρόσωπο του τρίτου ενδιαφερόμενου από την Ασία".


SPORTDAY

Τη θέση της ΑΕΚ, αλλά και της CCC που φέρεται να λειτουργεί σαν συνδετικός κρίκος για την εξαγορά της ΑΕΚ μέσω της Qatar Petroleum αποτυπώνει η εφημερίδα. Με τίτλο "Ποιο Κατάρ;" η SD τονίζει: "Από την ΑΕΚ έλεγαν πως ουδέποτε έχουν μιλήσει με εταιρεία του Κατάρ και ότι συνεχίζουν τις συζητήσεις με τρεις εταιρείες μεσαζόντων. Διάψευση και από την CCC υπάρχει στην εφημερίδα με τον υπεύθυνο επικοινωνίας της εταιρείας Φίλιππο Σωτηρόπουλο να τονίζει: "Αυτό που έχει γραφτεί δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα".
Επιπλέον η εφημερίδα τονίζει σχετικά με τον Νοτιά ότι σκέφτεται το ενδεχόμενο να καταρτίσει διοίκηση με εμβληματικές φιγούρες της ΑΕΚ, αλλά πέρα από μία συσπείρωση, αν δεν μπουν χρήματα δεν γίνεται τίποτα.

ΩΡΑ ΤΩΝ ΣΠΟΡ

Ένα διαφορετικό θέμα έχει σήμερα η εφημερίδα, η οποία αναφέρει ότι οι διαδικασίες να γίνει Έλληνας ο Λεονάρντο είναι σε καλό σημείο: "Σε συνεννόηση με την ΕΠΟ, η ΑΕΚ είναι πολύ κοντά στο να ολοκληρώσει τη διαδικασία της Ελληνοποίησης του Λεονάρντο". Στα διοικητικά τονίζεται ότι "από βδομάδα οι εξελίξεις με Ασιάτες και Άντζελος, με τους διοικούντες να θέλουν να ρίξουν τους τόνους, με τις επαφές όμως να συνεχίζονται".

ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΗ ΩΡΑ

Το θέμα του γηπέδου κυριαρχεί στην εφημερίδα: "3 στρέμματα από το όνειρο για καινούργιο Ναό", τονίζεται πρωτοσέλιδα με το ρεπορτάζ να αναφέρει ότι ο Γιάννης Βούρος πήγε χθες στο γραφείο του Στέλιου Αγιοστρατίτη τονίζοντάς του ότι ενδεχόμενος να υπάρξουν αντιδράσεις από τους κατοίκους κοντά στο γήπεδο, γι' αυτό και πρέπει να δοθούν στην ΑΕΚ 3 στρέμματα από το Άλσος με αντάλλαγμα επίσης 3 στρέμματα από το οικόπεδο συν προνόμια για τους κατοίκους. Σχετικά με τα διοικητικά τονίζεται: "Επενδυτές από τη Ρωσία και Ουζμπεκιστάν εκπροσωπούν οι Άγγλοι μεσάζοντες. Την ερχόμενη εβδομάδα θα έρθουν οι άνθρωποί τους στην Αθήνα για να συναντηθούν με τον Σταύρο Αδαμίδη". Επίσης, η εφημερίδα γράφει για ενδεχόμενο πώλησης του Μανωλά, με τους διοικούντες να το θεωρούν λύση στην πιθανότητα που δεν βρεθεί λύση στη Γ.Σ..

Keywords
Τυχαία Θέματα