Έπεσε με το κεφάλι ψηλά η Ζενίτ

23:41 19/3/2014 - Πηγή: AEK365

CHAMPIONS LEAGUE-ΦΑΣΗ ΤΩΝ 16-ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΟΣ

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ-ΖΕΝΙΤ: 1-2
Γήπεδο: Σίγκναλ Ιντούνα Παρκ

Το πάλεψε, κέρδισε με 2-1, αλλά δεν μπόρεσε να πάρει την πρόκριση η Ζενίτ, καθώς η Ντόρτμουντ είχε κερδίσει με 4-2 στη Ρωσία.

μόλις στο 5ο λεπτό ο Σμέλτσερ έκανε τη σέντρα από αριστερά και ο Ομπαμεγιάνγκ εξ επαφής με κεφαλιά, κατάφερε να αστοχήσει, ενώ στο 7' ο Βαϊντενφέλερ είπε όχι σε όμορφο σουτ του Βίτσελ. Στο 12ο λεπτό ο Λεβαντόφσκι

γύρισε όμορφα μέσα στην περιοχή κι έκανε το σουτ αλλά ο Μαλαφέεφ μπλόκαρε, αλλά στο 16' η Ζενίτ άνοιξε το σκορ. Ο Χουλκ έκανε όμορφη ενέργεια έξω από την περιοχή και με αριστερό κεραυνό έκανε το 1-0 για τη Ζενίτ. Στο 22ο λεπτό ο Γκροσρόιτς έκανε όμορφο σουτ έξω από την περιοχή αλλά ο Μαλαφέεφ έδιωξε δύσκολα, ενώ στο 37' το διαγώνιο σουτ του Σατόφ από αριστερά, έξυσε το δοκάρι της Ζενίτ. Τελικά στο επόμενο λεπτό ο Σμέλτσερ έβγαλε τη σέντρα από αριστερά και ο Κελ με κεφαλιά έφερε στα ίσα το ματς.

Στο 59ο λεπτό το σουτ του Ομπαμεγιάνγκ έφυγε λίγο άουτ, αλλά στο 73' ο Ροντόν με κεφαλιά ψαράκι από κοντά, μετά από σέντρα του Κρισίτο, έκανε τι 2-1 για τη Ζενίτ. Στο 88ο λεπτό ο Βίτσελ έκανε το σουτ αλλά ο Βαϊντενφέλερ απέκρουσε, όπως έκανε και στο επόμενο λεπτό σε σουτ του Σατόφ.

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Χούμελς, Παπασταθόπουλος, Πίστσεκ, Σμέλτσερ (77' Ντουρμ), Κελ, Σαχίν, Γκροσρόιτζ, Μχιταριάν (69' Τζόγιτς), Ομπαμεγιάνγκ (90+1' Χόφμαν), Λεβαντόφσκι.

ΖΕΝΙΤ: Μαλαφέεφ, Κρισίτο, Λόμπερτς (46' Νέτο), Χούμποτσαν, Ανιούκοφ, Σατόφ, Χουλκ, Φαϊζούλιν (84' Σμολνίκοφ), Βίτσελ, Ντάνι, Κερζάκοφ (62' Ροντόν).

Keywords
Τυχαία Θέματα