Επέστρεψε η Ντόρτμουντ

18:27 16/12/2012 - Πηγή: AEK365

BUNDESLIGA- 17η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ- ΜΠ.ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1-3
Γήπεδο: Rhein-Neckar-Arena

Στις νίκες και στην τριάδα επέστρεψε η Ντόρτμουντ καθώς επικράτησε της Χοφενχάιμ με 3-1.

Η Ντόρτμουντ απείλησε στο 15ο λεπτό με το σουτ του Γκέτσε από το ύψος της περιοχής το οποίο απομάκρυνε ο Κάστεελς, ενώ στο 18΄η κεφαλιά του Κομπέρ έφυγε μόλις άουτ. Η Ντόρτμουντ άνοιξε το σκορ με σουτ του Γκέτσε από το ύψος του πέναλτι στο 26ο λεπτό, αλλά η Χοφενχάιμ απάντησε άμεσα και έφερε στα ίσα το ματς στο 35' με γκολ

του Σκίπλοκ.

Η Ντόρτμουντ μπήκε πολύ δυνατά στην επανάληψη και στο 58' ο Ρόις έκανε το γύρισμα στην περιοχή και ο Γκροσρόιτς από κοντά έγραψε το 2-1. Η Χοφενχάιμ κατέρρευσε από εκεί και πέρα και στο 66' ο Λεβαντόφσκι με όμορφο γύρισμα έκανε το 3-1.

ΧΟΦΕΝΧΑΪΜ: Κάστεελς, Μπεκ, Ντελπιέρ, Κομπέρ, Ρούντι, Τζόνσον, Σαλίχοβιτς, Σκρεκ, Βάις (70' Φιρμίνο), Σκίπλοκ (62' Οχς), Φόλαντ (62' Χοσελού)

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βαϊντενφέλερ, Σούμποτιτς, Χούμελς, Σμέλτσερ, Γκιντογκάν, Λάιτνερ, Μπλαστσικόφσκι, Γκέτσε (89' Χόφμαν), Ρόις (83' Κιρχ), Λεβαντόφκσι, Γκροσρόιτς (74' Πέρισιτς)

ΒΕΡΝΤΕΡ ΒΡΕΜΗΣ- ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: 1-1
Γήπεδο: Βεζερστάντιον

Γκέλα ολκής για τη Βέρντερ που κόλλησε στο 1-1 με τη Νυρεμβέργη

Στο 8ο λεπτό το σουτ του Μπρούινε πέρασε λίγο άουτ ενώ στο 14' ο Ελία έχασε το άχαστο από πολύ κοντά.

Η Βέρντερ πίεσε πολύ στην επανάληψη αλλά στο 83' η Νυρεμβέργη έφυγε στην κόντρα και άνοιξε το σκορ με σουτ του Γκεμπχαρτ. Ωστόσο η Βέρντερ πίεσε και στο 88' ο Πέτερσεν έκανε το τελικό 1-1.

ΒΕΡΝΤΕΡ: Μίελιτζ, Γκέμπρε Σελασιέ, Πρεντλ, Παπασταθόπουλος, Σμιτζ, Ντε Μπρύινε, Χαντ (83' Άκπαλα), Γιουνούζοβιτς, Ελία, Αρναούτοβιτς (68' Φριτζ), Πέτερσεν.

ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ: Σέφερ, Τσάντλερ, Νίλσον, Κλόζε, Πινόλα, Μπάλιτς (60' Κοέν), Φόιλνερ (77' Πλάτενχαρντ), Σίμονς, Κιγιοτάκε (46'Μακ), Πόλτερ, Γκέμπχαρτ.

BAΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα