Επι… στροφή στις νίκες με Ολυμπιακό

23:30 14/10/2011 - Πηγή: AEK365

Με στόχο τη νίκη, την δεύτερη στο πρωτάθλημα, υποδέχεται το Σάββατο τον Ολυμπιακό η ΑΕΚ (U20) για την έκτη αγωνιστική του Πρωταθλήματος Νέων (U20) της Σούπερ Λίγκα (15/10, 12.00, aek365.gr).

Η ομάδα του Ντανιέλ Μπατίστα προέρχεται από τρεις εκτός έδρας ήττες (δύο στο πρωτάθλημα και μία σε φιλικό) και θέλει να επιστρέψει στις νίκες, ξεκινώντας και ένα σερί νικών στο πρωτάθλημα

ώστε να ανέβει στο βαθμολογικό πίνακα.

Η νίκη αυτή θα «ανεβάσει» και ψυχολογικά τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της Ένωσης, οι οποίοι μπορεί να αποδίδουν πολύ καλό ποδόσφαιρο εντός των τεσσάρων γραμμών, ωστόσο βλέπουν να μην έρχονται τα αποτελέσματα.

Τα αγωνιστικά προβλήματα δεν λείπουν μιας και ο νεαρός τεχνικός της Β' Ομάδας της ΑΕΚ δεν υπολογίζει στους διεθνείς Βλάχο, Φούντα, Ναυπλιώτη και Κέζο, αλλά και σε αρκετούς τραυματίες, με τελευταίο τον Ανδρέα Δωριάδη. Στην αποστολή βρίσκεται και ο εμπύρετος Μυλωνόπουλος.

Στα θετικά τώρα, από την Πρώτη ομάδα τις υπηρεσίες τους θα προσφέρουν έξι παίκτες οι οποίοι θα βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό την ομάδα. Πιο συγκεκριμένα, με τις ευλογίες του Νίκου Κωστένογλου «κατεβαίνουν στο ντέρμπι των μικρών» οι Τσουκαλάς, Χέλγκασον, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Τσίτας. Πέραν του Χέλγκασον, οι υπόλοιποι αναμένεται να ξεκινήσουν βασικοί.

Στα της ενδεκάδας τώρα, ο κ. Μπατίστα στον αγωνιστικό χώρο του Καπανδριτίου αναμένεται να παρατάξει τους «κιτρινόμαυρους» ξανά σε σύστημα 4-3-3.

Μία πιθανή ενδεκάδα αποτελείται από τους: Μυλωνόπουλο, Τσουκαλά, Ντούμπερετ, Μπουγαΐδη, Εγγλέζου (άμυνα), Αργυρίου Ν., Αρέστη, Κλωναρίδη (κέντρο), Γροντή, Παπαδημητρίου, Τσίτα (επίθεση).

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ (U20): Μυλωνόπουλος, Παπαδόπουλος, Τσουκαλάς, Χέλγκασον, Εγγλέζου, Μπουγαΐδης, Κλωναρίδης, Τσίτας, Γαρουφαλιάς, Ντούμπερετ, Παπαδημητρίου, Αργυρίου Ν., Γροντής, Παλιαρούτας, Αρέστη, Κάλλας, Κοζάκης, Δημγιόκα

Keywords
Τυχαία Θέματα