Ανατροπή και σεντόνι γα Νάπολι… (VIDEO)

21:05 8/2/2014 - Πηγή: AEK365

SERIE A'-23η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΑΠΟΛΙ-ΜΙΛΑΝ: 2-1
Γήπεδο: Σαν Πάολο

Μπορεί να βρέθηκε να χάνει από νωρίς, ωστόσo η Νάπολι πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Μίλαν κι έμεινε ξανά μόνη στην 3η θέση.

Στο 1ο μόλις λεπτό ο Χάμσικ έπιασε την πρώτη κεφαλιά αλλά ο Ιγκουαΐν πλάσαρε από κοντά πάνω στον Αμπιάτι, ενώ στο 7' ο Τααράμπτ πήρε την μπάλα λίγο πιο πίσω από το κέντρο, έκανε τρομερή κούρσα και με ιδανικό πλασέ έξω από την περιοχή, άνοιξε το σκορ για τη Μίλαν. Δύο λεπτά αργότερα ο Αμπιάτι είπε όχι σε

σουτ του Χάμσικ, αλλά στο 11' ο Ινλέρ με τρομερό σουτ έξω από την περιοχή, έφερε στα ίσα το σκορ. Στο 13' ο Ρέινα απέκρουσε το σουτ του Ντε Σίλιο, ενώ στο 16' ήταν η σειρά του Ρέινα να πει όχι σε προσπάθεια του Μπαλοτέλι. Στο 31' και στο 35' ο Αμπιάτι σταμάτησε τους Χάμσικ και Ινσίνιε, ενώ στο 41ο λεπτό ο Μάτζιο σημάδεψε το δοκάρι της Μίλαν, στο 42' η κεφαλιά του Ινσίνιε έφυγε μόλις άουτ, ενώ στο 43΄ο Αμπιάτι απέκρουσε το σουτ του Μάτζιο.

Στο 47ο λεπτό ο Αμπιάτι απέκρουσε την κεφαλιά του Γκουλάμ, ενώ στο 53' ο κίπερ της Μίλαν είπε όχι και σε σουτ του Χάμσικ. Στο επόμενο λεπτό το σουτ του Σλοβάκου από μακριά, έφυγε μόλις άουτ, αλλά στο 56' οι «παρτενοπέι» πήραν κεφάλι στο σκορ. Ο Ινλέρ έβγαλε όμορη κάθετη μπαλιά και ο Ιγκουαΐν με κεφαλιά έκανε το 2-1. Στο 58ο λεπτό ο Ιγκουαΐν κατέβασε όμορφα την μπάλα και σούταρε λίγο άουτ, ενώ στο 60' ο Αμπιάτι είπε όχι σε σουτ του Μέρτενς. Στο 64ο λεπτό ο Ρέινα σταμάτησε το σουτ του Εσιέν, ενώ στο 67' μετά από κάθετη μπαλιά του Ζορζίνιο, ο Ιγκουαΐν δεν βρήκε καλά την μπάλα και την έστειλε μόλις άουτ. Στο 72' ο Ρέινα έκανε άστοχη έξοδο αλλά ο Μπαλοτέλι άνοιξε πολύ πλάγια την μπάλα κι έχασε την ευκαιρία να σκοράρει και στο 82' η Νάπολι καθάρισε το ματς. Ο Χάμσικ έβγαλε δεξιά για τον Καγιεχόν, εκείνος γύρισε την μπάλα στο πέναλτι απ' όπου ο Ιγκουαΐν με πλασέ έκανε το 3-1.

ΝΑΠΟΛΙ: Ρέινα, Μάτζιο, Φερνάντες, Αλμπιόλ, Γκουλάμ, Ινλέρ (88' Ντζεμαϊλί), Ζορζίνιο, Μέρτενς, Χάμσικ (83' Μπεχράμι), Ινσίνιε (78' Ινσίνιε), Ιγκουαΐν.

ΜΙΛΑΝ: Αμπιάτι, Ντε Σίλιο, Ραμί, Εμάνουελσον (69' Μοντολίβο), Μεσές, Εσιέν, Ντε Γιονγκ, Αμπάτε, Ρομπίνιο (46' Κακά), Τααράμπτ, Μπαλοτέλι (74' Πατσίνι).

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ-ΑΤΑΛΑΝΤΑ: 2-0
Γήπεδο: Αρτέμιο Φράνκι

Όνειρα για σεντόνι κάνει η Φιορεντίνα,μετά από τη νίκη της με 2-0 επί της Αταλάντα.

Η Φιορεντίνα μπήκε πολύ δυνατά στο ματς και στο πρώτο δεκάλεπτο είχε τρία πολύ καλά σουτ με τους Βαλέρο, Ίλισιτς και Βάργκας, ενώ στο 16' ο Ίλισιτς έκανε το 1-0 με τρομερή εκτέλεση φάουλ. Στ 19' το σουτ του Κιγκαρίνι έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 24' ο Κονσίλι είπε όχι σε προσπάθειες των Άντερσον και Βαλέρο. Στο 33' ο Νέτο απέκρουσε το σουτ του Μποναβεντούρα,. Όπως έκανε και στο 40', ενώ στο 45 το πλασέ του Ίλισιτς έφυγε μόλις άουτ.

Στο 51ο λεπτό το σουτ του Κουαδράδο, έφυγε λίγο άουτ, ενώ στο 58' ο Βαλέρο έκανε το σουτ, με τον Κονσίλι να διώχνει δύσκολα. Η Αταλάντα έμεινε με 10 παίκτες στο 82ο λεπτό λόγο αποβολής του Κιγκαρίνι και στο 87' ο Βόλσκι έκανε το 2-0.

ΦΙΟΡΕΝΤΙΝΑ: Νέτο, Κομπέρ, Σάβιτς, Ντιακιτέ, Άντερσον (56' Φερνάντες), Βαλέρο, Πισάρο, Βάργκας, Ίλισιτς (60' Βόλσκι), Κουαδράδο, Μάτρι (79' Μάτος).

ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Κονσίλι, Μπεναλουάν, Στεντάρντο, Γέπες, Ντελ Γκρόσο, Μιλιάτσιο (73' Καρμόνα), Κιγκαρίνι, Μοράλες (84' Κατσόλα), Ραϊμόντι (58' Εστογκαρίμπια), Μποναβεντούρα, Ντένις.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ-ΚΙΕΒΟ: 3-0
Γήπεδο: Φρίουλι

Βαθιά ανάσα πήρε η Ουντινέζε που επικράτησε της Κιέβο με 3-0.

Στο 5ο λεπτό το σουτ του Λατσάρι πέρασε μόλις άουτ, ενώ στο 30' το τακουνάκι του Θερό, σταμάτησε στο δοκάρι της Ουντινέζε. Στο 35ο λεπτό ο Ντι Νατάλε παραλίγο να πετύχει ένα καταπληκτικό γκολ, αλλά αστόχησε για λίγο.

Τελικά στο 56ο λεπτό η Ουντινέζε βρήκε το δρόμο προς τα δίχτυα με τον αρχηγό της. Ο Μπάσα άνοιξε δεξιά στον Ντι Νατάλε, ο οποίος με πανέμορφο διαγώνιο σουτ έκανε το 1-0. Στο 70' ο Πουτζιόνι απέκρουσε εντυπωσιακά την κεφαλιά του Φερνάντες, αλλά στο 74' ο ίδιος παίκτης έκανε το 2-0. Στο 76' ο Σκάφετ απέκρουσε όμορφα το σουτ του Γκουαράντε, αλλά στο 86' η Ουντινέζε έγραψε το 3-0 με τον Μπαντού.

ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ: Σκάφετ, Ντομίτσι, Ντανίλο, Ερτό, Λατσάρι (56' Περέιρα), Γεμπντά, Σίλβα, Μπαντού, Μπάστα, Ντι Νατάλε (80' Μουριέλ), Μαϊκοσουέλ (67' Φερνάντες).

ΚΙΕΒΟ: Πουτζιόνι, Μπερναρντίνι, Κανίνι, Σέζαρ, Μπεντιβόλιο (62' Ομπίνα), Γκουαράντε, Σάρδο, Ριγκόνι, Ντραμέ, Θερό (77' Λαζάρεβιτς), Στόιαν (67' Παλόσκι).

Keywords
Τυχαία Θέματα