Έπιασε ξανά κορυφή η Ρωσία

19:58 10/9/2013 - Πηγή: AEK365

ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ- 6ος ΟΜΙΛΟΣ- 8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΡΩΣΙΑ- ΙΣΡΑΗΛ: 3-1
Γήπεδο: Πετρόφσκι

Εύκολη νίκη με 3-1 για τη Ρωσία επί του Ισραήλ και άνοδος ξανά στην πρώτη θέση του ομίλου.

Στο 21ο λεπτό η Ρωσία είχε μεγάλη ευκαιρία να ανοίξει το σκορ, καθώς ο Σιρόκοφ σημάδεψε το δοκάρι του Ισραήλ, ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους,

ο Αουάτ είπε όχι σε σουτ του Κερζάκοφ.

Οι Ρώσοι μπήκαν δυνατά στην επανάληψη και στο 49ο λεπτό ο Μπερεζούτσκι έκανε το 1-0, ενώ τρία λεπτά μετά ο Κοκόριν με όμορφο σουτ έξω από την περιοχή, διπλασίασε τα γκολ της ομάδας του. Στο 59ο λεπτό το σουτ του Σιρόκοφ πέρασε μόλις άουτ, αλλά στο 74' η Ρωσία κέρδισε πέναλτι, ο Σιρόκοφ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Γκλουσάκοφ έγραψε το 3-0. Το τελικό 3-1 έκανε στις καθυστερήσεις ο Ζάχαβι με κεφαλιά.

ΡΩΣΙΑ: Ακινφέεφ, Ιγκνάσεβιτς, Μπερεζούτσκι, Κοζλόφ, Ντενίσοφ (46' Γκλουσάκοφ), Σιρόκοφ, Σαμέντοφ, Φαϊζούλιν (46' Ντζαγκόεφ), Κομπάροφ, Κοκόριν (77' Μπιστρόφ), Κερζάκοφ.

ΙΣΡΑΗΛ: Αουάτ, Μπεν Χαΐμ, Κέιναν, Άλμπεραν (70' Ράντι), Νταβιντζάντα, Μέλικσον (46' Εζρά), Νάτσο, Ρεφαέλοφ, Γέινι, Ζάχαβι, Μπαρντά (66' Σέχτερ)

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ- Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: 3-2
Γήπεδο: Ζοσί Μπαρτέλ

Την πρώτη του νίκη στα προκριματικά πέτυχε το Λουξεμβούργο, που επικράτησε με 3-2 της Βορείου Ιρλανδίας.

Η Βόρειος Ιρλανδία μπήκε δυνατά στο ματς και άνοιξε το σκορ στο 14ο λεπτό με τον Πάτερσον, ενώ οι γηπεδούχοι είχαν δοκάρι με τον Μπένσι στο 30'. Τελικά στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους, οι γηπεδούχοι έφεραν στα ίσα το παιχνίδι με γκολ του Γιόακιμ.

Το Λουξεμβούργο πήρε κεφάλι στο σκορ με τον Μπένσι στο 78', αλλά στο 82' ο ΜακΌλεϊ έφερε το ματς στα ίσα. Τη νίκη στο Λουξεμβούργο έδωσε ο Γιάνισχ με γκολ στο 87ο λεπτό.

ΛΟΥΞΕΜΒΟΥΡΓΟ: Ζουμπέρ Λατέρζα, Φίλιπς, Μουτς, Γιανς, Γιάνσχ, Γκέρσον, Ντα Μότα, Μπένσι, Γιόακιμ, Τουρπέλ (68' Λουΐζι).

Β.ΙΡΛΑΝΔΙΑ: Κάρολ, Χόντσον, Λάφερτι (80' Γκρίγκ), ΜακΌλεϊ, Έβανς, Φέργκιουσον (60' ΜακΚέι), ΜακΓκίν (35' Ο'Κόνορ), Νόργουντ, Ντέιβις, Γουόρντ, Πέτερσον.

Keywords
Τυχαία Θέματα