Επιμένει για Μίτσελ ο Ολυμπιακός

23:16 28/1/2013 - Πηγή: AEK365

Οι επαφές των δύο πλευρών είναι ακόμα σε καλό δρόμο αλλά οριστική συμφωνία δεν έχει ανακύψει μέχρι τώρα. Την Δευτέρα υπήρξε η πληροφορία ότι ο Γιάννης Βρέντζος θα έκανε το καθοριστικό ταξίδι στην Ισπανία την Τρίτη ή την Τετάρτη ενώ οι υποχρεώσεις του Βαγγέλη Μαρινάκη που καθιστούν επιτακτική την ανάγκη ταξιδιού στο εξωτερικό (σ.σ. Κατάρ) ίσως επιφέρουν ορισμένες καθυστερήσεις.
Όπως και να έχει οι συζητήσεις εξακολουθούν να γίνονται, οι πρωταθλητές δίνουν 1 εκατ. ευρώ αποδοχές τον χρόνο στον Μίτσελ και η απόκλιση στο οικονομικό δεν είναι τόσο σημαντική ώστε να υφίστανται

σοβαρά εμπόδια στην υπόθεση. Σε περίπτωση που ο πρώην τεχνικός της Σεβίλλης τα βρει σε όλα με τον Ολυμπιακό πρόκειται να μεταβεί άμεσα στην Ελλάδα για τις υπογραφές.
Όσο βέβαια δεν υπάρχει η διάδοχη λύση για τον πάγκο των ερυθρολεύκων ο Αντώνης Νικοπολίδης θα είναι πρώτος προπονητής. Ο παλαίμαχος γκολκίπερ θα καθοδηγήσει σίγουρα τον Ολυμπιακό στο ματς με την Καβάλα και από εκεί και έπειτα εφόσον όλα πάνε κατ' ευχήν με τον Μίτσελ (που όπως έχουμε τονίσει ξανά είναι ο πρώτος στόχος) ο νέος τεχνικός θα κάνει ντεμπούτο με τον Ατρόμητο.

Keywords
Τυχαία Θέματα