Επιμένει σε Βούρο για πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο

15:02 8/8/2012 - Πηγή: AEK365
Στην ανακοίνωση που εξέδωσε πριν από λίγο ο Θωμάς Μαύρος, εξέφρασε τη στήριξή του στους συνεργάτες του, τους οποίους προορίζει για το νέο ΔΣ της ΠΑΕ που θα είναι δικής του επιλογής. Μεταξύ των ονομάτων που ανέφερε ο πρόεδρος της ΑΕΚ, βρίσκεται και αυτό του Γιάννη Βούρου. Όχι τυχαία... Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι στην υπόθεση του πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ οδηγούμαστε σε μια μεγάλη ανατροπή.
Ο Βούρος βρέθηκε σε δύσκολη θέση έπειτα από την ΓΣ της ΠΑΕ την 1η Αυγούστου. Πήγε
στα Σπάτα, στο πλευρό του Μαύρου, αποτελώντας την επιλογή του για τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου, ωστόσο εκτέθηκε όταν οι Ανδρέας Δημητρέλος και Μάκης Κασνακίδης αποκάλυψαν κατά τη διάρκεια της συνέλευσης ότι στα ραντεβού που έγιναν για το γήπεδο έφερνε μαζί του τον πρώην πρόεδρο της ΠΑΕ Σταύρο Αδαμίδη! (Μάλιστα, στη νυν διοίκηση έχουν πληροφορίες ότι οι επαφές των δύο ανδρών δεν σταμάτησαν ούτε μετά το σάλο που προκλήθηκε στη ΓΣ).
Οι αντιδράσεις που προκλήθηκαν από αυτή την αποκάλυψη δεν ήταν ο μοναδικός λόγος που ο Βούρος βρέθηκε... στη γωνία, καθώς δημιουργήθηκε σάλος και με όσα είπε σε πηγαδάκι με δημοσιογράφους αμέσως μετά το τέλος της ΓΣ. Όταν του επισημάνθηκε το γεγονός ότι ο Μαύρος άλλαξε πολλές φορές στάση και άποψη κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης, τόνισε ότι: «Ναι, είναι ένα θέμα αυτό. Δεν το έχει ο Μαύρος», αδειάζοντας ουσιαστικά τον άνθρωπο που πήγε στη ΓΣ με σκοπό να τον «χρίσει» πρόεδρο της ΑΕΚ!
Ο θόρυβος που προκλήθηκε από όλα αυτά είχε αναγκάσει τον Γιάννη Βούρο να εκδώσει μια ανακοίνωση, στην οποία προσπάθησε να διασκεδάσει τις εντυπώσεις, ενώ μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε ότι: «δεν προτίθεμαι να αναμιχθώ στα επικείμενα διοικητικά πράγματα της ΑΕΚ». Ωστόσο, φαίνεται πως τα δεδομένα αρχίζουν να αλλάζουν. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι παρά τα όσα συνέβησαν πριν από μόλις μια εβδομάδα, ο Βούρος εξακολουθεί να είναι το πρόσωπο που σκέφτεται ο Θωμάς Μαύρος για τη θέση του προέδρου και του διευθύνοντος συμβούλου της ΠΑΕ ΑΕΚ, ενώ και εκείνος από την πλευρά του φέρεται να μην παρουσιάζεται πλέον το ίδιο (κάθετα) αρνητικός...

]]>
Keywords
Τυχαία Θέματα