Επιστρέφει ο Γκερέιρο, διατηρεί και Ανάκογλου

18:54 3/4/2013 - Πηγή: AEK365

Σε χαλαρούς ρυθμούς πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση της ΑΕΚ, με το προπονητικό επιτελείο να θέλει να εντάξει σταδιακά τους «κιτρινόμαυρους» σε φουλ ρυθμούς, χωρίς να τους ζορίσει, μιας και ο αγώνας με τον ΠΑΣ είναι την Δευτέρα και υπάρχει μία μέρα παραπάνω περιθώριο. Σήμερα στα Σπάτα οι ποδοσφαιριστές της «Ένωσης» δούλεψαν κυρίως πάνω στην φυσική κατάσταση, κάνοντας για αρκετά λεπτά αερόβιες ασκήσεις με και χωρίς μπάλα. Στη συνέχεια ο Γερμανός τεχνικός χώρισε τους παίκτες του σε τρεις ομάδες, με την κάθε μία από αυτές να παίζει

3 εξάλεπτα. Σε αυτή την άσκηση, που ο Λίνεν έριξε το βάρος στην κυκλοφορία της μπάλας, φάνηκαν και οι πρώτες σκέψεις του για την ενδεκάδα απέναντι στα Γιάννενα. Ο τεχνικός της ΑΕΚ τοποθέτησε με τους λεγόμενους βασικούς (δεν υπήρχαν τερματοφύλακες) τον Βλάχο, τον Τσουμάγκα, τον Κουτρουμπή, τον Τσούπρο, με τον τελευταίο να βρίσκεται από την αρχή δίπλα στον Κουτρουμπή, προτού δηλαδή αποχωρήσει ο Μπουγαΐδης με ενοχλήσεις. Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι της ίδιας ομάδας ήταν οι Μητρόπουλος, Ανάκογλου, Φέτσης, Γκερέιρο, Καραλής και Πετρόπουλος.
Αξίζει να σημειωθεί πως συγκεκριμένες θέσεις δεν υπήρχαν, ωστόσο η τοποθέτηση των εν λόγω ποδοσφαιριστών στην ίδια ομάδα φανερώνει ίσως ποιες είναι οι πρώτες σκέψεις του Έβαλντ Λίνεν για την ενδεκάδα με τον ΠΑΣ, παιχνίδι στο οποίο δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους Φούντα και Κορδέρο.

Keywords
Τυχαία Θέματα