Επιστροφή στις νίκες με ανατροπή

17:16 22/1/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Άρης επέστρεψε στις νίκες απέναντι στην Δόξα Δράμας, την οποία νίκησε με 3-1 για την 18η αγωνιστική του Πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκα. Οι «κίτρινοι» αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ αντέδρασαν και ισοφάρισαν άμεσα το γκολ του Παπαδόπουλου με τον Νέρι Καστίγιο να κάνει εξαιρετικό ματς και να πετυχαίνει δύο γκολ.

Το ματς

Εξαιρετικό το πρώτο ημίχρονο με την απόδοση των δύο ομάδων να κινείται σε υψηλά στάνταρ.

Ο Άρης ξεκίνησε δυναμικά έχοντας την κυριαρχία των κινήσεων, προσπαθώντας να σπάσει την συμπαγή άμυνα των γηπεδούχων. Μάλιστα στο 13ο λεπτό έχασε σημαντική ευκαιρία με τον Σανκαρέ που βρέθηκε μπροστά από κενή εστία και δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ. Έξι λεπτά αργότερα η Δόξα έκανε το 1-0 με τον Παπαδόπουλο μετά από λάθος απομάκρυνση του Βελλίδη, πάνω στον έμπειρο επιθετικό. Η απάντηση των «κίτρινων» ήταν άμεση. Έτσι με την σέντρα του Καζναφέρη ο Ακόστα με κεφαλιά έκανε το 1-1. Για τα επόμενα λεπτά ο ρυθμός της αναμέτρησης έγινε αρκετά δυναμικός και η Δόξα προσπάθησε να πιέσει, όμως ο Άρης στο 31ο λεπτό έκανε το 2-1 με τον Καστίγιο, μετά από πολύ ωραία κούρσα του Καπετάνου. Στα τελευταία λεπτά του πρώτου ημιχρόνου ο ρυθμός έπεσε και οι δύο ομάδες φρόντισαν προσέξουν περισσότερο την άμυνά τους με το 2-1 να μένει.

Στην επανάληψη ο ρυθμός ήταν φανερά πεσμένος σε σύγκριση με αυτόν του πρώτου ημιχρόνου. Οι δύο ομάδες με κύριο χαρακτηριστικό τους την άμυνα δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν κάποιες αξιόλογες ευκαιρίες. Ο Άρης όμως με τον Καστίγιο προσπάθησε να κάνει το 3-1 , χωρίς αποτέλεσμα στο 55ο λεπτό. Στην συνέχεια ο Μεξικανός κατάφερε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα στο 86' μπαίνοντας στη μεγάλη περιοχή. Έτσι σημείωσε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα στην αναμέτρηση, με το οποίο ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη για την ομάδα του.Τα τελευταία λεπτά κύλησαν χωρίς καμιά ουσιαστική ευκαιρία με τους «κίτρινους» να επιστρέφουν στις νίκες.

Δόξας Δράμας: Σέρεμετ, Τριποτσέρης, Γελαδάρης, Βάντερσον, Μπριλλάκης, Λίμα, Σικαλιάς, Παπαδόπουλος, Ψυχογιός(46' Αραβίδης), Σοϊλέδης, Ουέλιγκντον(69' Ρούτσης).

Άρης: Βελλίδης, Νέτο, Μίσελ, Καστίγιο, Φατί, Ντίκο, Καζναφέρης, Σανκαρέ, Καπετάνος, Ουμπίδες(68' Τόχα), Ακόστα.

Keywords
Τυχαία Θέματα