«Επιτακτική η νίκη»

17:11 19/1/2012 - Πηγή: AEK365

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο Σάκης Τσιώλης στους εκπροσώπους Τύπου, ενόψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΣ Γιάννενα (17:15). Ο τεχνικός των Αρκάδων,τόνισε:

«Τελειώνοντας μιας εβδομάδα, είμαστε σε ευχάριστη θέση, πιο δυνατοί από αποτελέσματα, εμφανίσεις κλπ... Βρίσκουμε ταυτότητα, ομοιογένεια, και με 2-3 αποτελέσματα θα ανέβουμε περισσότερο... Γι' αυτό δεν προχωράμε σε μεταγραφές. Αγωνιστικά προβλήματα δεν έχουμε. Ο Ροτζέριο 10-15 Φεβρουαρίου θα είναι στα πλάνα μας».

Για ματς με ΠΑΣ...: «Αν νικήσουμε θα κάνουμε ένα καθοριστικό και μεγάλο βήμα, θα είμαστε

πιο άνετα... ο αντίπαλός μας έχει δείξει, δεν πρέπει να συγκρίνουμε παιχνίδια κυπέλλου, με ΠΑΟ ήταν πολύ καλός, θα δώσει ότι μπορεί... Κάνω έκκληση προς τον κόσμο, να δείξει την εκτίμησή του προς την ομάδα και να την ενισχύσει ακόμα πιο πολύ».

Ερώτηση για εξασφάλιση παραμονής: «Σίγουρα δεν εξασφαλίζεται από αυτό το ματς. Θα είναι μεγάλο βήμα για να αλλάξει η νοοτροπία και η ψυχολογία. Μπορεί να βλέπει ο Αστέρας διαφορετικά πράγματα από σωτηρία. Θα κάνουμε πράγματα για αλλαγή προς το καλύτερο».

Για κλήρωση κυπέλλου: «Πολύ μεγάλη πρόκληση για ιστορία Αστέρα, στις 22 θα έχουμε μπορέσει πραγματικά να αφοσιωθούμε στο κύπελλο για την πρόκριση στους "4"».

Για μεταγραφές: «Πάντα υπήρχαν και ανάλογα με τα αποτελέσματα γίνεται ένας σχεδιασμός με ιθύνοντες και ιδιοκτήτες. Υπάρχουν κάποια ονόματα, αλλά εξαρτάται από το πως θα πάει η ομάδα σε 2-3 παιχνίδια. Ο Αστέρας είχε 33 ποδοσφαιριστές, αποχώρησαν οι 3, υπάρχει ρόστερ που δεν έχει αξιοποιηθεί... Ένας καλός παίκτης χρειάζεται παντού. Η απόφαση είναι δική μου και οφείλουμε να δώσουμε ευκαιρία, γιατί έχουν υψηλά συμβόλαια. Κανείς δεν έρχεται για 3-4 μήνες... Πρέπει να γίνει ξεκαθάρισμα στην ομάδα. Ευέλικτη ομάδα με 20-22 παίκτες, είναι σημαντικό για παιχνίδια με Γιάννενα και Δράμα».

Keywords
Τυχαία Θέματα