Επιτέλους νίκη...

16:52 10/3/2012 - Πηγή: AEK365

PREMIER LEAGUE- 28η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΜΠΟΛΤΟΝ- ΚΠΡ: 2-1
Γήπεδο: Reebok
Βαθιά βαθμολογική ανάσα πήρε η Μπόλτον που επικράτησε με 2-1 της ΚΠΡ και βγήκε από τη ζώνη του υποβιβασμού
Η Μπόλτον μπήκε πιο δυνατά στο ματς και απείλησε στο 11ο λεπτό με τον Ν'Γκογκ να σουτάρει άστοχα μέσα από την περιοχή.
Στο 18' η ΚΠΡ είχε τεράστια ευκαιρία να ανοίξει στο σκορ, καθώς ο Σισέ τροφοδότησε τον Ζαμόρα, που έκανε το

σουτ, κι έστειλε την μπάλα στο δοκάρι της Μπόλτον.
Δύο λεπτά αργότερα ο Χιλ έπιασε την κεφαλιά μετά από σέντρα του Τζόι Μπάρτον, η μπάλα πέρασε καθαρά τη γραμμή πριν ο Μπογκντάν απομακρύνει, αλλά ο επόπτης λανθασμένα, δεν κατοχύρωσε το γκολ.
Η ΚΠΡ ήταν πολύ καλύτερη σε εκείνο τα διάστημα του αγώνα και στο 24' είχε κόμη ένα καλό σουτ με τον Ράιτ Φίλιπς, με την μπάλα να φεύγει ελάχιστα άουτ.
Και αφού η ΚΠΡ δεν κατάφερε να σκοράρει για τον ένα ή τον άλλο λόγο, η Μπόλτον πήρε κεφάλι στο σκορ στο 37'.
Ο Ντέιβις εκτέλεσε γρήγορα το φάουλ για τον Μιγιαΐτσι, εκείνος άνοιξε στον Πετρόφ, ο Βούλγαρος έκανε τη σέντρα και ο Πράτλεϊ με κεφαλιά έκανε το 1-0.
Η ΚΠΡ είχε ακόμη μια καλή φάση στο 45+1', με τον Ονουόχα να κάνει το συρτό σουτ μέσα από τν περιοχή και τον Μπογκντάν να αποκρούσει όμορφα.
Η ΚΠΡ κατάφερε μέσα σε δύο λεπτά στην επανάληψη, αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει σε ολόκληρο το πρώτο μέρος. Να σκοράρει δηλαδή.
Ο Ράιτ Φίλιπς έκανε την κάθετη στο Σισέ, η μπάλα βρήκε και στον Πράτλεϊ, αλλά ο πρώην φορ του Παναθηναϊκού έκανε από κοντά το 1-0.
Ωστόσο τα ριπλέι έδειξαν πως ο Σισέ ήταν φανερά σε θέση οφσάιντ και το γκολ κακώς μέτρησε.
Στο 59' ο Σισέ έκανε το συρτό σουτ μετά από πάσα του Ντιακιτέ, αλλά ο Μπογκντάν έπεσε και μάζεψε, ενώ στο 79' και πάλι ο Σισέ βρέθηκε μόνος μέσα στην περιοχή αλλά αστόχησε.
Τη νίκη στην Μπόλτον έδωσε ο Ιβάνι Κλάσινιτς στο 87ο λεπτό με όμορφο τελείωμα από κοντά, μετά από ασίστ του Μιγιαΐτσι.
ΜΠΟΛΤΟΝ: Μπογκντάν, Στάινσον, Γουίτερ, Ριμ, Ρίκετς, Ρίο Κόκερ, Ντέιβις, Πράτλεϊ (81' Κλάσνιτς), Μιγιαΐτσι, Ν' Γκογκ (89' Μουάμπα), Πετρόφ (71' Ιγκλς)
ΚΠΡ: Κένι, Ονουόχα, Φέρντιναντ, Χιλ, Τραορέ (80' Ταϊβό), Μπάρτον, Ντιακιτέ, Ντέρι (80' Μπουζάκι), Ράιτ Φίλιπς (80' Μακί), Σισέ, Ζαμόρα

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα