Επίθεση Κωνσταντίνου σε Δομάζο

13:40 16/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Μίμης Δομάζος εξέφρασε δημόσια την οργή του για την απόφαση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός να μην χορηγήσει προσκλήσεις στους παλαιμάχους της ομάδας για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό με τον Βασίλη Κωνσταντίνου να απορεί για το χρονικό διάστημα που επέλεξε ο πρώην συμπαίκτης του να πει όσα είπε. Παράλληλα σημείωσε πως η απόφαση να μην πάρουν προσκλήσεις οι παλαίμαχοι πάρθηκε από το Δ.Σ. των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο πρόεδρος του Δ.Σ. των παλαιμάχων του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6.
-Για τη μη χορήγηση προσκλήσεων στους παλαιμάχους για το ντέρμπι με τον ΟΣΦΠ: «Όταν κάναμε συμβούλιο στην Παναθηναϊκή Συμμαχία, ανακοινώθηκε ότι δεν θα βγουν προσκλήσεις, παρά μόνο οι απαραίτητες για τους χορηγούς. Είπαμε να μειωθούν στο ελάχιστο οι προσκλήσεις. Πήρα τον λόγο , ως ταμίας της Συμμαχίας και είπα ότι συμφωνώ και πως οι πρώτοι που θα συμπαρασταθούμε σ' αυτό, είμαστε οι παλαίμαχοι που θα κάνουμε το βράδυ συμβούλιο.
Κάναμε το βράδυ, λοιπόν, συμβούλιο και είπα στα παιδιά την πρόταση του ΠΑΟ. Συμφωνήσαμε να προτείνουμε να μη μας δώσουν 25 προσκλήσεις, αλλά να μας δώσουν εισιτήρια, που θα πληρώσουμε και τα οποία θα είναι μειωμένα, σαν να είμαστε μέλη της Συμμαχίας. Αυτό το κάνουμε για να βοηθήσουμε και να συμπαρασταθούμε σε αυτή την προσπάθεια που γίνεται για ένα και μοναδικό παιχνίδι, αυτό με τον Ολυμπιακό».
-Για το αν είναι συμβολική η κίνηση: «Οπωσδήποτε είναι συμβολική κίνηση. Για να δώσουμε εμείς πρώτοι ένα παράδειγμα στους υπόλοιπους να έρθουν και να συμφωνήσουν ότι μπορεί τα εισιτήρια λίγο πιο αυξημένη τιμή, αλλά αυτό θα είναι καλό για τον Παναθηναϊκό. Είναι ομόφωνη απόφαση από το Δ.Σ. των παλαιμάχων».
-Για τις αντιδράσεις του Μίμη Δομάζου: «Ο Δομάζος δεν μετέχει στο ΔΣ. Είναι περίεργο γιατί δεν έρχεται να βάλει υποψηφιότητα ή να παραβρίσκεται στο Δ.Σ. κανένας δεν θα πει γιατί έρχεται. Προφανώς δεν τον εκφράζει αυτό που αποφάσισε το Δ.Σ. τώρα γιατί τα λέει αυτά τη δεδομένη στιγμή που ο Παναθηναϊκός προσπαθεί να βρει τα πατήματά του οικονομικά και αγωνιστικά και είμαστε όλοι μια οικογένεια, ομάδας και κόσμος, δεν ξέρω. Βγήκε για άλλη μια φορά να εκφραστεί με αυτόν τον τρόπο. Την απόφαση την πήραμε εμείς οι παλαίμαχοι».
-Για την οικονομική βοήθεια σε παλαίμαχους που δεν μπορούν να πληρώσουν εισιτήριο για το ντέρμπι: «Είπαμε ότι όποιος παλαίμαχος δεν μπορεί να δώσει χρήματα, να έρθει και θα τον βάλουμε εμείς στο γήπεδο. Θα πληρώσουμε εμείς από το ταμείο. Αυτά ο Μίμης δεν τα ήξερε γιατί δεν επικοινώνησε με κανέναν, αν είχε επικοινωνήσει θα του τα λέγαμε. Δεν θέλουμε να έρθουμε σε αντιπαράθεση με τον Δομάζο. Εχουμε συμβούλιο το βράδυ για να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε. Οχι για να κάνουμε επίπληξη σε κάποιον, αλλά για να τονίσουμε ότι όποιος δεν έχει χρήματα, μπορεί να επικοινωνήσει με εμάς. Εμείς, το Δ.Σ. των παλαιμάχων δεν έχουμε κάτι με τον Μίμη, αλλά πρέπει κι αυτός να σέβεται το Δ.Σ.»

Keywords
Τυχαία Θέματα