«Έπρεπε να υπερβάλλουμε εαυτόν»

02:43 6/1/2013 - Πηγή: AEK365

Το Περιστέρι δεν κατάφερε να βρει ρυθμό, ώστε να φανεί ανταγωνιστικό απέναντι στον Άρη, και μοιραία γνώρισε την ήττα στο Αλεξάνδρειο.Ο προπονητής του συγκροτήματος των δυτικών προαστίων, Δημήτρης Κουστένης, εξήγησε πως θα έπρεπε να υπερβάλλουν εαυτόν για να διεκδικήσουν με αξιώσεις την κατάκτηση του ροζ φύλλου, κάτι που δεν έκαναν: «Δεν έχουμε να πούμε πολλά. Ο Άρης επέβαλε το

ρυθμό του από την αρχή κι εμείς ήμασταν ανταγωνιστικοί μόνο για δύο δεκάλεπτα και κάτι. Ο Άρης πήρε 18 πόντους από αιφνιδιασμούς κι αυτό τα λέει όλα. Παίζοντας στο Παλέ για να μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός πρέπει να υπερβάλλεις εαυτόν και να έχεις στάνταρ απόδοση που θα σου επιτρέπει να είσαι κοντά στο σκορ. Δεν τα καταφέραμε. Το ματς για μας ανήκει πλέον στο παρελθόν, από Δευτέρα (07/01) επικεντρώνουμε την προσοχή μας στον αγώνα με το Ρέθυμνο στην έδρα μας. Συγχαρητήρια στο Βαγγέλη Αγγέλου».

Ο Χρήστος Λάκκας, εκ μέρους των παικτών, συμπλήρωσε: «Εξ αρχής γνωρίζαμε ότι θα δίναμε πολύ δύσκολο παιχνίδι. Δεν μπήκαμε ποτέ στο ρυθμό του αγώνα και το πληρώσαμε. Πρέπει να δούμε το επόμενο ματς, που είναι πολύ σημαντικό, και να δουλέψουμε πολύ σκληρά στις προπονήσεις».

Keywords
Τυχαία Θέματα