Έρευνα για παλιές αμαρτίες στην ΑΕΚ

12:15 20/5/2013 - Πηγή: AEK365

Φάκελο για χρέη της ΑΕΚ προς το Δημόσιο από το 1990 ανοίγει η δικαιοσύνη, σύμφωνα με το «Έθνος». Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας: το δικαστικό τμήμα της ΦΕΑ Αθηνών έχει αποστείλει σχετικό φάκελο προς την οικονομική εισαγγελία για να επιληφθεί των οφειλών της ΠΑΕ προς το Δημόσιο από το 1990 μέχρι σήμερα.

Το δημοσίευμα αναφέρει πως στο στόχαστρο βρίσκονται 22-23 άτομα που είχαν δικαίωμα

υπογραφής, ως πρόεδροι, αντιπρόεδροι ή διευθύνοντες σύμβουλοι στις εκάστοτε διοικήσεις.

Ήδη 12-13 κλητεύσεις, που αφορούν ποινικές διώξεις ή σημειώματα καταβολής ληξιπρόθεσμων χρεών προ κατάσχεσης, έχουν επιδοθεί στους υπεύθυνους, ενώ το κράτος μετά την εξαγγελία περί πτώχευσης της ΑΕΚ έχει κάνει πιο σκληρή τη στάση του απέναντι στους υπευθύνους.

Το «Έθνος» αναφέρει επίσης πως πρώην παράγοντας της ΑΕΚ έχει επισκεφτεί τρεις φορές το τελευταίο διάστημα τη ΦΕΑ Αθηνών για το συγκεκριμένο ζήτημα. Βέβαια δεν γίνονται γνωστές λεπτομέρειες σχετικά με το ύψος των χρημάτων, ούτε ονόματα. Προφανώς η όλη η ιστορία θα έχει να κάνει με το άρθρο 44 και την αποπληρωμή του, καθώς μέσα στον νόμο που πάτησε η ΑΕΚ όταν υπάχθηκε σε αυτό μπήκαν και, προφανώς, αυτές οι παλιές... αμαρτίες που αναφέρει το δημοσίευμα.

Keywords
Τυχαία Θέματα