ΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ Α.Μ.Ε.Α. ΣΤΟ ΟΑΚΑ

08:12 6/7/2013 - Πηγή: AEK365

Ονομάζομαι Θοδωρής Φώσκολος είμαι Α.Ε.Κ και επέλεξα να σας στείλω αυτό το email σε εσάς διότι σας παρακολουθώ αρκετά χρόνια, εκτιμώ ιδιαίτερα την δουλειά σας και πιστεύω πως θα εκτιμήσετε με ευαισθησία τα όσα σας γράφω και θα τα μεταφέρεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο όπου χρειάζεται...

Είμαι Α.Μ.Ε.Α ευτυχώς χωρίς κινητικά προβλήματα ως εκ τούτου το διαρκείας μου θα είναι σε μια θύρα στο κάτω διάζωμα μιας και όπως έμαθα η Α.Ε.Κ. δεν θα κάνει χρήση του πάνω διαζώματος φέτος.

Όπως γνωρίζετε υπάρχουν αρκετοί αεκτζήδες με κινητικά

προβλήματα που έως και πέρυσι μπορούσαν να πάνε μόνο όπου το στάδιο έχει ράμπα για Α.Μ.Ε.Α δηλαδή στις επάνω θύρες και στην 13.

Επειδή ήμουν και εγώ συνοδός σε έναν από αυτούς σας ενημερώνω πως επέλεγαν να πάνε οπουδήποτε στις επάνω θύρες διότι η 13 βρίσκεται στο κόρνερ με αποτέλεσμα και η οπτική τους να είναι περιορισμένη αλλά και να νιώθουν πως τους παραπετάει η ομάδα στην γωνία.

Όπως διαβάζω θα κλείσει φέτος το πάνω διάζωμα άρα φέτος θα υποχρεωθούν να περιοριστούν εκεί που δεν θέλουν να βρίσκονται, δηλαδή στην 13, στο περιθώριο.

Για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ τους ανθρώπους που βρίσκονται στις θύρες στα κόρνερ κατώτερης κατηγορίας, θεωρώ όμως πως αυτοί οι άνθρωποι έχουν τη δυνατότητα επιλογής και σέβομαι το που θέλουν να καθίσουν ενώ τους Α.Μ.Ε.Α τους επιβάλλουμε το που θα τους τοποθετήσουμε.

Είμαι μέλος της εταιρίας Ελληνοσερβικης φιλίας, έζησα από κοντά το τι έκανε η Α.Ε.Κ. τότε με την Παρτιζαν και γνωρίζω την ευαισθησία του κύριου Μελλισανίδη σε θέματα όπως αυτό.

Νομίζω πως η λύση είναι να ζητήσει η ΑΕΚ το δικαίωμα να κάνει χρήση έστω σε μια θύρα στο πάνω διάζωμα μόνο για Α.Μ.Ε.Α και τους συνοδούς τους η να γίνει έστω μια ράμπα αναπήρων σε μια θύρα κοντά στο κέντρο του γηπέδου, κάτι το οποίο δεν θα έχει μεγάλο κόστος όμως θα προσφέρει πολλά περισσότερα.

Υπολογίστε ότι αυτοί οι άνθρωποι (οι οποίοι ταλαιπωρούνται για να φτάσουν έως το στάδιο) θα νιώσουν ότι η ομάδα τους σέβεται και τιμά την παρουσία τους προσφέροντας τους την επιλογή να βλέπουν την ομάδα που αγαπούν από εκεί που επιλέγουν μονοί τους.

Κλείνοντας θα ήθελα να σας ευχαριστήσω που διαβάσατε την επιστολή μου, ελπίζω να ασχοληθείτε με αυτό το θέμα να το μεταφέρεται εκεί και όπως πρέπει και πως οι διοικούντες θα ενεργήσουν σε αυτό το ευαίσθητο θέμα όπως αρμόζει σε μια Α.Ε.Κ.

Με τιμή

Θοδωρής Φωσκολος

Keywords
Αναζητήσεις
θεσεις αμεα στο οακα
Τυχαία Θέματα