Ερωτοκρίτου: Κάναμε θυσίες τώρα δικαιωνόμαστε

12:40 25/11/2011 - Πηγή: AEK365

Ο δρόμος προς την πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ δεν ήταν εύκολος για τον ΑΠΟΕΛ με τον πρόεδρο της ομάδας, Φοίβο Ερωτοκρίτου να υπογραμμίζει τις θυσίες που έγιναν και να εκφράζει την ικανοποίηση του καθώς, όπως είπε, οι κόποι όλων δικαιώθηκαν.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ερωτοκρίτου στον NOVASPORTS FM 94.6
- Για την πρόκριση του ΑΠΟΕΛ

στους "16": "Έχει γίνει μια αναβάθμιση της ομάδας και στην Κύπρο. Αυτή την στιγμή το κυπριακό ποδόσφαιρο έγινε γνωστό στην Ευρώπη, στην οποία δεν ήταν άγνωστο μέχρι πρότινος. Πιστεύω ότι δίκαια προκριθήκαμε, βάσει των αποτελεσμάτων της ομάδας".
- Για την πρόοδο που σημείωσε η ομάδα σε σχέση με την προηγούμενη συμμετοχή της στη διοργάνωση: "Ήταν μια εμπειρία για εμάς η πρώτη σμμετοχή αμς στην διοργάνωση, αού για πρώτη φορά σμμετείχαμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τα χρήματα που πήραμε τότε μας βοήθησαν και να χτίσουμε μια ομάδα την οποία, υπό κανονικές συνθήκες, δεν θα μπορούσαμε να δημιουργήσουμε. Ξοδέψαμε χρήματα τα οποία στο παρελθόν δεν θα μπορούσαμε να ξοδέψουμε. Βεβαίως δεν είναι μόνο τα χρήματα. Είχαμε την τύχη να έχουμε και τον κ. Γιοβάνοβιτς. Υπήρχε ένας προγραμματισμός στην ομάδα και ο προπονητής κάνει τις επιλογές του. Εμείς, από την πλευρά μας, κάναμε ό,τι ήταν δυνατόν για στηρίξουμε τον προπονητή στο οικονομικό και ό,τι άλλο ήθελε να κάνει στην ομάδα".
- Για τη στήριξη που υπήρξε στο πρόσωπο του κ. Γιοβάνοβιτς: "Πιστεύω πως όταν συνεργάζεσαι με ανθρώπους υπάρχουν οι επιτυχίες και οι αποτυχίες. Το θέμα είναι οι αποτυχίες να είναι φυσιολογικές και να μαθαίνεις από αυτές. Δεν γίνεται συνέχεια να είσαι επιτυχημένος, υπάρχουν και οι αποτυχίες στο άθλημα. Ξέραμε τις ικανότητες του κ. Γιοβάνοβιτς και δεν υπήρχε λόγο να μην τον στηρίξουμε. Με τον καιρό και εγώ έμαθα πώς λειτουργούν τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ξέρω κάποια πράγματα στον δικό μου χώρο και όσα αφορούν το ποδόσφαιρο ακόμα μαθαίνω. Εμένα είναι βασική μου αρχή να στηρίζω τους ανθρώπους όταν πιστεύω ότι έχουν ικανότητες. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επιτυχίες και αποτυχίες. Σήμερα είμαστε πρώτη ομάδα στην Κύπρο με ιστορικά αποτελέσματα, όμως δεν θα είναι πάντα έτσι".
- Για το αν θα γίνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο: "Είναι θέμα του προπονητή αν θα γίνει κάποια μεταγραφή. Εγώ περιμένω να μου πει ο προπονητής τι χρειάζεται. Από ό,τι ξέρω το ρόστερ μας είναι πλήρης και για να πάρουμε κάποιο ποδοσφαιριστή πρέπει να αποδεσμεύσουμε κάποιον άλλο. Από εκεί και πέρα, είναι θέμα του προπονητή να δει την ομάδα μετά το τελευταίο παιχνίδι με την Σαχτάρ. Αν θέλει κάτι ο προπονητής θα μας το πει αφού μιλάμε αρκετά συχνά για την ομάδα μας".
- Για τα συναισθήματά του: "Ειλικρινά εκείνο που αισθάνομαι είναι ικανοποίηση για τις θυσίες που έχουμε κάνει στον ΑΠΟΕΛ τα τελευταία τρία χρόνια από όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Δεν ήταν όλα εύκολα. Κάναμε θυσίες, είχαμε αγωνία και τώρα βλέπουμε ότι οι κόποι μας και οι επιλογές που κάναμε μας δικαιώνουν. Όταν είδαμε τον κόσμο να παραληρεί να φωνάζει, ήταν κάτι πρωτόγνωρο για εμένα".
Keywords
Τυχαία Θέματα