Έρτσος: Κατεβαίνω στις εκλογές για γήπεδο στη Φιλαδέλφεια

14:10 28/4/2013 - Πηγή: AEK365

Να κατέβει στις εκλογές της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ με δικό του ψηφοδέλτιο έχοντας ως μοναδικό στόχο τη κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, προτίθεται ο Γεράσιμος Έρτσος (πολιτικός μηχανικός που την περίοδο 1978-79 ηγήθηκε της κατασκευής της Σκεπαστής στο γήπεδο της ΑΕΚ), όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία

και στον δημοσιογράφο Γιάννη Ξενάκη.

Οπως αναφέρει το δημοσίευμα ο κ. Έρτσος, κατά πάσα πιθανότητα θα ηγηθεί ψηφοδελτίου στις επικείμενες εκλογές, με αποκλειστικό σκοπό την κατασκευή γηπέδου 35.000 θέσεων προδιαγραφών UEFA. «Δεν επανακάμπτω για να κάνω τον παράγοντα της ΑΕΚ, με ενδιαφέρει αποκλειστικά και μόνο η κατασκευή γηπέδου», διευκρινίζει.

"Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του κ. Έρτσου, το κόστος του γηπέδου θα ανέλθει συνολικά στα 45 εκατ. ευρώ, ενώ για τη χρηματοδότησή του στηρίζεται στη μικτή συμμετοχή από τράπεζες, εγγυήσεις του Δημοσίου, την ΠΑΕ ΑΕΚ και συμμετοχή του εργολάβου. Πιστεύει πως η ΑΕΚ μπορεί να εξασφαλίσει στεγαστικό δάνειο ύψους 30 εκατ. ευρώ, που θα εξυπηρετήσει σε διάστημα 30 ετών.

Υποστηρίζει μάλιστα ότι έχει έρθει σε συμφωνία με ξένο χρηματοπιστωτικό οίκο, με τον οποίο θα προχωρήσουν οι διαδικασίες σύναψης του δανείου, εφ' όσον ο ίδιος αποκτήσει θεσμικό ρόλο στον Ερασιτέχνη".

Παρά, λοιπόν, τη σύμπραξη του Δημήτρη Μελισσανίδη και των άλλων "δυνατών" επιχειρηματιών για κατασκευή γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, ο κ.Έρτσος επιμένει και στη δική του προσπάθεια.

Keywords
Τυχαία Θέματα