Έσωσε την παρτίδα ο Αστέρας

21:40 11/11/2013 - Πηγή: AEK365

Ματσάρα στη βροχερή Τρίπολη με τον Αστέρα Τρίπολης και την Ξάνθη να μοιράζονται από ένα βαθμό στο χορταστικό 2-2. Ο Ουσέρο έσωσε την παρτίδα για τους Αρκάδες, μεγάλες ευκαιρίες έχασαν στο τέλος οι δύο ομάδες.

Το ματς

Με πολύ διάθεση μπήκαν στο ξεκίνημα του πρώτου ημιχρόνου οι παίκτες του Αστέρα, έτσι πήραν νωρίς το προβάδισμα,καθώς στο 12' η ωραία κομπίνα των Ουσέρο και Ντε Μπλάσις -έπειτα από εκτέλεση κόρνερ- έχρισε σκόρερ τον Εντό που βρέθηκε αμαρκάριστος μπροστά από την εστία του Τσέμα. Έπειτα

η Ξάνθη προσπαθούσε να γίνει απειλητική ο ρυθμός του παιχνιδιού έπεσε κυρίως λόγω της δυνατής βροχής, που έκανε ιδιαίτερα βαρύ τον αγωνιστικό χώρο και δυσκόλεψε τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών. Παρόλα αυτά οι φιλοξενούμενοι έκαναν το 1-1 με το εκπληκτικό τέρμα του Κάλβο στο 37' και την κεφαλιά του Σολτάνι πένε λεπτά αργότερα (42').

Με σαφή διάθεση να πετύχει την ισοφάριση μπήκε στο γήπεδο ο Αστέρας για το δεύτερο ημίχρονο. Μέχρι το 70' η Ξάνθη είχε τον έλεγχο του παιχνιδιού, όμως ήταν χαρακτηριστικό το γεγονός πως δεν μπορούσε να πλησιάσει την εστία του Ερνάντεζ με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να εκδηλώσει τελική προσπάθεια. Στα τελευταία λεπτά οι παίκτες του Στάικου Βεργέτη πίεσαν ασφυκτικά κυρίως με «γεμίσματα» και στο τέλος δικαιώθηκαν αφού ο Ουσέρο στο 81΄ νίκησε τον Τσέμα και διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Από το 85' και μέχρι το φινάλε το παιχνίδι πήρε... φωτιά αφού τόσο ο Σολτάνι όσο και ο Χουάνμα θα μπορούσαν να είχαν γίνει «ήρωες» για τις ομάδες τους αν εκμεταλλεύονταν τις κλασικές ευκαιρίες που τους παρουσιάστηκαν.

Αστέρας Τρίπολης (Στάικος Βεργέτης): Ερνάντεζ, Κοντοές, Ζησόπουλος, Κουρμπέλης, Λουί, Ουσέρο, Εντό, Ντε Μπλάσις, Μπαράλες, Μουνάφο (59' Χουάνμα), Ναβάρο (67' Καράσκο)

Ξάνθη (Ράινερ Μάουρερ): Τσέμα, Μπαξεβανίδης, Μάρτινς, Γούτας, Χοσέμι, Μαρίν (46' Σολάρι), Ντιέ (89' Ράνος), Μάνταλος, Σολτάνι, Κάλβο (76' Μπέρτος), Φλίσκας

Keywords
Τυχαία Θέματα