Παραπαίει η Στουτγάρδη

18:30 25/8/2013 - Πηγή: AEK365

ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΠΟΥΝΤΕΣΛΙΓΚΑ - 3η αγωνιστική

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ-ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: 2-1

ΓΗΠΕΔΟ: SGL-Arena

Την τρίτη της σερί ήττα γνώρισε η Στουτγάρδη η οποία έχασε με 2-1 από την Άουγκσμπουργκ και παραμένει χωρίς βαθμό. Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ μόλις στο 6ο λεπτό με τον Χαλίλ Άλτιντοπ. Στο 36' η άμυνα της Στουτγάρδης "κοιμήθηκε" και ο Κάλσεν-Μπράκερ

με κοντινή κεφαλιά έκανε το 2-0. Λίγο πριν λήξει το ημίχρονο (42') όμως ο Ιμπίσεβιτς κατάφερε να μειώσει και να κρατήσει ζωντανή την ομάδα του. Στο 70' η Στουτγάρδη έμεινε με δέκα καθώς ο Τραορέ κατάφερε μέσα σε έξι λεπτά συμμετοχής (είχε μπει αλλαγή) να αποβληθεί.

ΑΟΥΓΚΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χιτζ, Βερχέγκ (53'Φιλπ), Κάλσεν-Μπράκερ, Κλαβάν, Όστρζολεκ, Μπάιερ, Χαν, Μοραβεκ, Χόλζχαουσερ (77'Βέρνερ), Χαλίλ Άλτιντοπ (86'Βοξ), Μέλντερς.

ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ: Ούλριτς, Σακάι, Σβαμπ, Ρούντιγκερ, Ράους, Μποκά (64'Τραορέ), Λάιτνερ (46'Χάρνικ), Γκέντνερ, Μάξιμ, Αμπντελαουέ (74'Κακάου), Ιμπίσεβιτς.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ-ΑΪΝΤΡΑΧΤ ΦΡΑΝΚΦΟΥΡΤΗΣ: 0-2

ΓΗΠΕΔΟ: Eintracht-Stadion,

Μέσα σε ένα δεκάλεπτο καθάρισε το ματς με την Μπράουνσβάιγκ η Άιντραχτ και πέτυχε έτσι την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα επικρατώντας με 2-0. Η ομάδα της Φρανκφούρτης άνοιξε το σκορ στο 52' με τον Μέιερ και δέκα λεπτά μετά πέτυχε δεύτερο γκολ με τον Άιγκνερ.

ΜΠΡΑΟΥΝΣΒΑΪΓΚ: Ντάβαρι, Ελαμπντελαουί, Μπίτσακτσιτς, Κορέιρα (21'Ντογκάν), Ράιτσελ, Θέουρκάουφ (70'Κουμπέλα), Κρατς, Χότσειντ, Κρούπκε (57'Μπελαράμπι), Μπόλαντ, Τζάκσον.

ΑΪΝΤΡΑΧΤ: Τραπ, Τσελόζι, Σαμπράνο (46'Ρους), Άντερσον, Οτσίπκα, Φλουμ, Ρόντε (69'Λάνιγκ), Άιγκνερ, Μέιερ, Ινούι, Κάντλετς (80'Ρόζενθαλ).

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Keywords
Τυχαία Θέματα