Έσπασε το ρόδι η Ραπίντ

00:08 7/12/2012 - Πηγή: AEK365

Europa League 11ος ΟΜΙΛΟΣ - Τελευταία αγωνιστική

ΜΠΑΓΕΡ ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ-ΡΟΣΕΝΜΠΟΡΓΚ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Μπάι Αρίνα

Αφού έχασε σωρεία ευκαιριών και είχε δοκάρι στο 58' τελικά η Λεβερκούζεν κατάφερε να σκοράρει στο 65ο λεπτό με τον Ρίντελ και να πάρει τελικά τη νίκη σε ένα ματς που δεν είχε βαθμολογικό ενδιαφέρον. Η Μπάγερ πέρασε ως δεύτερη στον όμιλο πίσω από

την Μέταλιστ με την οποία όμως ισοβάθμησε.

ΛΕΒΕΡΚΟΥΖΕΝ: Λεμπ, Ρίντελ, Βόλστσαϊντ, Φρίντριχ, Καρλίνιος, Ρενάτο Αουγκούστο (46'Σαμ), Χέγκελερ, Ράιναρτζ (46'Ρόλφες), Κερ, Φερνάντες, Στέφεν (75'Αϊντίν).

ΡΟΖΕΝΜΠΟΡΓΚ: Χάνσεν, Γκαμπόα, Ντόρσιν, Ρεγκίνιουσεν, Ρόνινγκ, Τσιμπούικε, Σέλνες, Σβένσον (82'Άλας), Ντισκερουντ, Πρίτσα (46'Ισάχ), Ελιουνούσι.

ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΜΕΤΑΛΙΣΤ ΚΑΡΚΙΕΦ: 1-0

ΓΗΠΕΔΟ: Γκέρχαρντ Χάναπι

Η Ραπίντ νίκησε με 1-0 την Μέταλιτς σε ένα αδιάφορο ματς καθώς οι Αυστριακοί είχαν αποκλειστεί ήδη και η ομάδα του Καρκίεφ είχε εξασφαλίσει ακόμα και την πρώτη θέση. Οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ μόλις στο 13' με τον Αλάρ όμως στο 44' έμειναν με δέκα παίκτες όταν ο Πίτσλερ είχε κόκκινη κάρτα. Στην επανάληψη η Μέταλιστ πίεσε και μάλιστα στο 81' είχε δοκάρι με τον Βίλιαν αλλά δεν κατάφερε να σκοράρει.

Ρ.ΒΙΕΝΝΗΣ: Κένιγκσόφερ, Σράμελ, Σονλάιτνερ, Πίτσλερ, Φερέιρα, Σιμπελσμπέργκερ, Χάικινεν, Βύντρα (47'Κούλοβιτς), Τρίμελ (63'Ντράζαν), Αλάρ (76'Μπόιντ), Μπουργκστάλερ.

ΜΕΤΑΛΙΣΤ: Γκοριαΐνοφ,Βιγιάγκρα, Τορσιλιέρι, Φινίνιο (72'Εντμάρ), Σόσα, Τόρες, Μπλάνκο, Μάρλος, Γκουέγιε, Βίλιαν, Κριστάλδο.

Keywords
Τυχαία Θέματα