Έστειλε μήνυμα ο Ζοσέ...

16:06 23/12/2012 - Πηγή: AEK365

Το να βλέπεις τον «Άγιο Ίκερ» στον πάγκο δεν είναι και ό,τι πιο συνηθισμένο. Για πολλούς αποτέλεσε απόφαση-σοκ. Και η Marca φρόντισε να δώσει μία εξήγηση στους λόγους που συνέβη αυτό. Σύμφωνα λοιπόν με το ρεπορτάζ των Μαδριλένων, τα βαθύτερα αίτια της απόφασης του Mou εντοπίζονται στο καλοκαίρι.

Τότε, ο Πορτογάλος ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ την απόκτηση του Βραζιλιάνου Λούκας Μόουρα, καθώς και ενός τερματοφύλακα υψηλού επιπέδου, ικανού να ανταγωνιστεί

τον Κασίγιας. Καμία από τις επιθυμίες του όμως δεν έγινε πραγματικότητα. Οι διοικούντες εξέτασαν τα αιτήματά του και έκριναν ότι δεν χρειάζεται άλλος τερματοφύλακας καθώς ο Αντόνιο Αδάν μπορεί να αποτελέσει μία αξιόλογη εναλλακτική.

Όσον αφορά τον Λούκας, τελικά κατέληξε στην Παρί, η οποία δαπάνησε 53 εκατομμύρια για να τον αποκτήσει. Στη Ρεάλ θεωρούσαν υπερβολικό το ποσό και αποφάσισαν να επικεντρωθούν στον Μόντριτς, τον οποίο και ήξεραν. Ο Μουρίνιο λοιπόν φέρεται να επέλεξε τη συγκεκριμένη συγκυρία για να δείξει στους διοικούντες ότι το καλοκαίρι έπρεπε να είχαν γίνει κι άλλες προσθήκες. Και αφού του είχαν πει ότι ο Αδάν είναι μια επιλογή που συνάδει με το επίπεδο της ομάδας, τον έριξε στο ματς!

Η διοίκηση πάντως θέλει να κρατήσει την ψυχραιμία της και να μην ανεβάσει τους τόνους, δείχνοντας ότι σέβεται τις επιλογές του προπονητή στον καταρτισμό της 11άδας και ότι δεν παρεμβαίνει στο έργο του.

Keywords
Τυχαία Θέματα