«Έσβησε» το κοριτσάκι που συγκίνησε όλο τον κόσμο

08:04 28/12/2013 - Πηγή: AEK365

Πέθανε σε ηλικία 8 ετών το κοριτσάκι από την Πενσυλβάνια των ΗΠΑ του οποίου η Χριστουγεννιάτικη ευχή να ακούσει τα κάλαντα ενώ ήταν καθηλωμένη στο κρεβάτι έγινε πραγματικότητα από χιλιάδες κατοίκους της πόλης που τα τραγούδησαν στους δρόμους, αλλά και έξω από το σπίτι της μικρής.
Πολλοί άνθρωποι έγραψαν στο Διαδίκτυο για την μικρή Λάνεϊ Μπράουν :«Το αγγελούδι μας στη γη, κέρδισε τα λαμπερά ροζ φτερά αγγέλου της στον ουρανό» αναφέρει δημοσίευμα στην επίσημη σελίδα στο Facebook

που έχει γίνει γι' αυτήν. «Άφησε την τελευταία της πνοή στο κρεβάτι της, στις 3.10 το βράδυ, περιστοιχισμένη από την οικογένεια και τους φίλους της. Μου λείπει ήδη τόσο πολύ».
Oι δύο τελευταίες επιθυμίες της μικρής που οι γιατροί της είχαν δώσει μόνο μερικές μέρες ζωής ήταν να ακούσει τα κάλαντα και να συναντηθεί με την τραγουδίστρια Τέιλορ Σουίφτ. Το βράδυ του Σαββάτου εκατοντάδες συμπολίτες της τραγούδησαν τα κάλαντα έξω από το σπίτι της και σύμφωνα με το τηλεοπτικό δίκτυο CNN μαζεύτηκαν πάνω από 10.000 άτομα.
Η μικρή που δεν μπορούσε να σηκωθεί και να δει τους συμπολίτες της να ψάλλουν τα κάλαντα για εκείνη έγραψε στο Facebook: "Σας αγαπώ!"
Στην μικρή οι γιατροί διέγνωσαν μυελογενή λευχαιμία πριν από επτά μήνες και είπαν στην οικογένειά της ότι το 70% των κυττάρων της ήταν καρκινικά.

Πηγή: protothema.gr

Keywords
Τυχαία Θέματα