«Έτοιμα τα νέα διαρκείας»

22:36 5/6/2013 - Πηγή: AEK365

Για τα θέματα της ΠΑΕ Άρης τα οποία «τρέχει» η νέα διοίκηση, μίλησε ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της ΠΑΕ Πολυδεύκης Γκουρλάκης σε δηλώσεις του στο ραδιοφωνικό σταθμό "Libero".

Αναλυτικά τα όσα είπε στον «Libero»:

Για τις εξελίξεις που τρέχει η νέα διοίκηση: «Έχουμε πάρα πολλά θέματα, τα οποία πρέπει να πηγαίνουν ταυτόχρονα και παράλληλα. Προσπαθούμε, δουλεύουμε συνεχώς για να τα βάλουμε

σε σειρά».

Για το άρθρο 99, που αποτελεί πρώτη προτεραιότητα για τη νέα διοίκηση: «Όπως είχαμε πει και προεκλογικά, αν αναλαμβάναμε τον Αρη θα προσπαθούμε να εξυγιάνουμε οικονομικά τον σύλλογο. Το πρώτο μας θέμα είναι το "99" που μέσ σε δύο μήνες πρέπει να το λύσουμε, ενώ παράλληλα έχουμε και το θέμα της προετοιμασία, όπως και άλλα».

Για τα χρέη του Αρη στο Δημόσιο και την επίσκεψη του Δημήτρη Ηλιάδη στη ΦΑΕ: «Είναι αλήθεια ότι ο κ. Ηλιάδης βρέθηκε στην ΦΑΕ. Περιμένουμε απάντηση μέχρι την Παρασκευή γραπτώς».

Για τις υποχρεώσεις του Αρη, εφόσον πάνε όλα καλά με το «99»: «Είναι μια δέσμευση του κ. Ηλιάδη, όπως και ότι στις 30 του μήνα θα πληρώνονται όλοι στον Αρη».

Για το αν θα υπάρξουν αλλαγές στην ΠΑΕ: «Αυτός είναι ο τομέας ευθύνης του κ. Ζαχαρέλη. Τα μελετάμε όλα και θα τα πούμε στη συνέχεια».

Για τον δικό του ρόλο, ως υπεύθυνο Δημοσίων Σχέσεων: «Έχω κάνει κάποιες σκέψεις, τις οποίες θα τις καταθέσω στο επόμενο ΔΣ. Έχουμε τα διαρκείας, την ΚΜΑ όπως και τα 100 χρόνια, που πρέπει να τα οργανώσουμε όσο πιο καλά γίνεται».

Για την ΑΜΚ: «Έχουμε ήδη συνεννοηθεί με την ΚΜΑ ότι για να γίνει σωστά η ΑΜΚ, πρέπει να ανοίξει περίπου στα τέλη Ιουνίου. Πρέπει να υπάρξει συνεννόηση μεταξύ του Φορέα με τον ΑΣ, ώστε να ανοίξει η διαδικασία σωστά. Άρα πρέπει να γίνει η ΓΣ της ΚΜΑ, έχοντας και το πόρισμα, και μετά να γίνει να προχωρήσει η ΑΜΚ».

Για τα εισιτήρια διαρκείας: «Υπάρχουν κάποιες προτάσεις και είμαστε σχεδόν έτοιμοι, αλλά περιμένουμε να τα προωθήσουμε κάπως τεχνοκρατικά. Θα υπάρξει ενημέρωση για αυτό το θέμα από την επόμενη εβδομάδα».

Keywords
Τυχαία Θέματα