Ετοιμάζει αλλαγές ο Φερέιρα

13:22 7/4/2012 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για τον αυριανό (19:00) αγώνα με τον Πανιώνιο στο, κεκλεισμένων των θυρών, ΟΑΚΑ με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα να δείχνει, με τα πρόσωπα που επέλεξε για την αποστολή, πως ετοιμάζει πολλές αλλαγές στο αρχικό σχήμα.
Έτσι λοιπόν εκτός αποστολής για λόγους

τακτικής έμειναν ο Τοτσέ, ο Βιτόλο και ο Καρνέζης αλλά και ο Μαυρίας. Στην αποστολή δεν βρίσκονται έτσι και αλλιώς ο τιμωρημένος Σπυρόπουλος και οι τραυματίες Λέτο, Μπιάρσμιρ και Ιωαννίδης όπως επίσης και οι Λαγός, Φουρλάνος και Ταμπάκης.
Συνεπώς η αρχική ενδεκάδα του Παναθηναϊκού θα έχει για τερματοφύλακα τον Καπίνο με την αμυντική τετράδα να αποτελείται από τους Βύντρα, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Σεϊταρίδη. Σιμάο και Κατσουράνης θα είναι τα δυο αμυντικά χαφ, στις πτέρυγες θα παίξουν ο Ζέκα με τον Κουίνσι ενώ ο Νίνης θα βρίσκεται λίγο πιο πίσω είτε από τον Χριστοδολόπουλο είτε από τον Ρούντολφ.
Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Καπίνο, Κοτσόλης, Βύντρα, Σεϊταρίδης, Σαριέγκι, Μπουμσόνγκ, Καντέ, Μαρίνος, Νίνης, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Σιμάο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Κλέιτον, Κουίνσι, Πετρόπουλος, Ρούντολφ.

Keywords
Τυχαία Θέματα