Ετοιμάζει επιστροφή ο Γκαγκάτσης!

10:06 24/1/2012 - Πηγή: AEK365

Εννέα μήνες πριν τις εκλογές και ήδη στην ΕΠΟ έχουν ξεκινήσει συζητήσεις για την ανατροπή του Σοφοκλή Πιλάβιου από την προεδρία όπως αποκαλύπτει σε δημοσίευμα της η εφημερίδα "ΦΩΣ ΤΩΝ ΣΠΟΡ" με τον Βασίλη Γκαγκάτση να ετοιμάζεται για την επιστροφή του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η συνεστίαση που είχε διοργανώσει το Σάββατο η ΕΠΣ Καρδίτσας αποτέλεσε μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις πρώτες ζυμώσεις σχετικά με την αλλαγή ηγεσίας στην ΕΠΟ.

Στην συνεστίαση συμμετείχαν πρόεδροι 16 ΕΠΣ ενώ μεταξύ των παρευρισκομένων ήταν τόσο ο Βασίλης Γκαγκάτσης όσο και ο γενικός διευθυντής του Ολυμπιακού, Γιάννης Μώραλης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην συνάντηση αυτή μεταξύ άλλων ειπώθηκε: "Δεν πάει άλλο... Δεν υπάρχει τίποτα. Πάμε από το κακό στο χειρότερο. Δεν έχει μείνει όρθιο τίποτα. Ο κόσμος ακούει ΕΠΟ και γελάει. Η κατάσταση είναι πια τραγική...".

Οι παρόντες στην συνεστίαση υποστήριζαν πως οι ΕΠΣ που είναι αντίθετες στον Πιλάβιο είναι πολύ περισσότερες από τις 16 που βρέθηκαν στην Καρδίτσα και υποστήριξαν πως οι επαφές θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες. Πλέον αναμένεται η αντίδραση του Πιλάβιου στα όσα αναφέρει το δημοσίευμα ωστόσο είναι προφανές πως ο πρόεδρος της ΕΠΟ έχει χάσει την εμπιστοσύνη των περισσοτέρων Ενώσεων.

Keywords
Τυχαία Θέματα