Ετοιμάζει Μάκο ο Σάντος

08:52 11/6/2012 - Πηγή: AEK365

Η Εθνική Ελλάδας ολοκληρώνει σήμερα την προετοιμασία της για το αυριανό παιχνίδι κόντρα στην Τσεχία στο Βρότσλαβ με τον Φερνάντο Σάντος να αποκαλύπτει στην χθεσινή προπόνηση τα πλάνα του για τον κρίσιμο αγώνα του πρώτου ομίλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός προσανατολίζεται στην χρησιμοποίηση του Γρηγόρη Μάκου από την αρχή με τον μέσο της ΑΕΚ να παίρνει την θέση του Κατσουράνη

ο οποίος θα μετατοπιστεί στο κέντρο της άμυνας λόγω των απουσιών του Αβραάμ Παπαδόπουλου και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Αρχικά ο Σάντος σκεφτόταν να βάλει τον Φωτάκη βασικό αλλά ο μέσος του ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και είναι αμφίβολο αν θα προλάβει να είναι έτοιμος για το παιχνίδι με την Τσεχία. Έτσι ο Μάκος θα πάρει θέση στην μεσαία γραμμή πλάι στον Μανιάτη και τον Καραγκούνη. Στην άμυνα δεξί μπακ θα παίξει ο Τοροσίδης, ο Χολέβας θα παραμείνει στο αριστερό άκρο της άμυνας ενώ το αμυντικό κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Κατσουράνης με τον Κυριάκο Παπαδόπουλο με τον Χαλκιά να είναι κάτω από τα δοκάρια. Στις πτέρυγες ο Φορτούνης αναμένεται να πάρει την θέση του Νίνη και να ξεκινήσει στα αριστερά, με τον Σαλπιγγίδη να είναι δεξιά και τον Σαμαρά ή τον Γκέκα να είναι στην κορυφή της επίθεσης.
Ο Σάντος επισήμανε χθες στους παίκτες του πως θα πρέπει να εκμεταλλευτούν το αδύνατο σημείο των Τσέχων που είναι η αμυντική τους γραμμή.

Keywords
Τυχαία Θέματα