Ετοιμάζει βαλίτσες ο Λίπι

11:52 3/10/2012 - Πηγή: AEK365

Στις 17 Μαΐου, η Γουάνγκ Ζου ανακοίνωνε την πρόσληψη του Μαρσέλο Λίπι στην τεχνική ηγεσία ωστόσο μόλις πέντε μήνες μετά ο Ιταλός τεχνικός αναμένεται να αποτελέσει παρελθόν καθώς απέτυχε να φτάσει την ομάδα της Κίνας στην κατάκτηση του ασιατικού Τσάμπιονς Λιγκ.
Ο Λιού Γιόνγκ Ζούο προσέλαβε τον Λίπι με στόχο να οδηγήσει την ομάδα στην κορυφή της Ασίας αλλά η Γουάνγκ Ζου αποκλείστηκε στα ημιτελικά. Πιο συγκεκριμένα αντιμετώπιζε την Αλ Ιτιχάντ από την Σαουδική Αραβία και στο πρώτο παιχνίδι,

εκτός έδρας, ηττήθηκε με 4-2. Στην ρεβάνς, η Γουάνγκ Ζου κατάφερε να προηγηθεί με 2-0 χάρη σε τέρματα των Μπάριος και Κόνκα φτάνοντας ένα βήμα από τον τελικό αλλά στα τελευταία λεπτά το γκολ του Μουαλάντ "πάγωσε" τους πάντες.
Πλέον ο Τύπος της Κίνας θεωρεί δεδομένη την απομάκρυνση του Μαρσέλο Λίπι από την τεχνική ηγεσία με τον Ιταλό τεχνικό μετά το τελικό 2-1 να δηλώνει: "Τιμωρηθήκαμε άδικα. Αξίζαμε την πρόκριση και είναι κρίμα που χάσαμε τόσες ευκαιρίες. Το μυαλό μας είναι τώρα στο πρωτάθλημα, που πρέπει να κατακτήσουμε πάση θυσία".

Keywords
Τυχαία Θέματα