Ετοιμάζεται και τμήμα Εφήβων

16:02 27/8/2012 - Πηγή: AEK365

Η ομάδα ποδοσφαίρου σάλας της ΑΕΚ ενισχύεται και στις Ακαδημίες , από την στιγμή που θα δημιουργήσει και τμήματα Εφήβων. Πιο συγκεκριμένα οι ιθύνοντες της Ένωσης αν και δεν είχαν βγάλει κάποια ανακοίνωση για το συγκεκριμένο τμήμα τελικά αποφάσισαν να δημιουργήσουν, αφού η ζήτηση από τους οπαδούς και τους παίκτες ήταν πολύ μεγάλη. Αξίζει να σημειωθεί

πως μέσα στο επόμενο διάστημα θα υπάρξουν κι επίσημες ενημερώσεις, ενώ να τονίσουμε πως η συγκεκριμένη ομάδα θα έχει και προνόμια, αφού οι παίκτες της θα παίρνουν μπόνους βαθμούς στις Πανελλαδικές εξετάσεις.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ομάδα ποδοσφαίρου Futsal της Α.Ε.Κ. πραγματοποιεί σε συνεργασία με την Ακαδημία Κιαπεκου - Αρμενοπουλου από την Χαλκίδα, δοκιμαστικές προπονήσεις για την ολοκλήρωση του εφηβικού τμήματος ποδοσφαίρου, την Τετάρτη 29 & Πέμπτη 30 Αυγούστου, στο Αθλητικό Προπονητικό κέντρο της Ακαδημίας της Α.Ε.Κ. Futsal , στο Paradise Park , στην Μεταμόρφωση, Αττικής, από τις 19.00-20.30.

Γίνε μέλος της ακαδημίας της Α.Ε.Κ και βάλε τις βάσεις να αγωνιστείς μελλοντικά στην ανδρική ομάδα στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής κατηγορίας Σάλας, και βάλε υποψηφιότητα να είσαι ένας από εκείνους που θα αγωνιστούν στην ΝΕΟΣΥΣΤΑΤΗ Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου σαλας, στην κατηγορία σου».

Keywords
Τυχαία Θέματα