Έτοιμη για Ιωνικό η ΑΕΚ

22:07 7/3/2012 - Πηγή: AEK365

Σε αρκετά καλή κατάσταση έδειξε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ στο φιλικό προπονητικού χαρακτήρα που πραγματοποιήθηκε στη Νέα Ερυθραία απέναντι στην τοπική ομάδα. Η Ένωση σε έναν αγώνα που δεν κρατήθηκε σκορ, έδειξε για ακόμα μια φορά εξαιρετικά στοιχεία και χωρίς προβλήματα, πλέον από αύριο ετοιμάζεται για το ντέρμπι κορυφής το Σάββατο. Ενώ ο προπονητής της ομάδας, έδωσε χρόνο συμμετοχής σε όλους τους παίκτες του.

Οι «κιτρινόμαυροι» προσπάθησαν

στην σημερινή αναμέτρηση να διορθώσουν κάποια σημεία που χρειάζεται στο παιχνίδι τους για να συνεχίσουν με νίκη στο Πρωτάθλημα απέναντι στον Ιωνικό και να παραμείνουν στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα. Για αυτή τη «μάχη» ο Γιάννης Χαλβατζάρας δεν αντιμετωπίζει κανένα απολύτως πρόβλημα, αφού οι Αλεξανδρόπουλος, Μίχας έχουν επιστρέψει στην αγωνιστική δράση και είναι έτοιμοι να προσφέρουν την πολύτιμη βοήθειά τους.

Τέλος, να σημειώσουμε πως οι ιθύνοντες της ΑΕΚ περιμένουν να βρεθεί αρκετός κόσμος στις εξέδρες του γηπέδου του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας,ώστε να δημιουργήσουν ένα εξαιρετικό κλίμα και να στηρίξουν τις προσπάθειες των παικτών.

Keywords
Τυχαία Θέματα