Έτοιμη για Μάλτα η Ελπίδων

21:04 9/9/2013 - Πηγή: AEK365

Έτοιμη για το ντεμπούτο της είναι η Εθνική Ελπίδων, η οποία ολοκλήρωσε σήμερα την προετοιμασία της και αύριο αντιμετωπίζει την Μάλτα, με στόχο, φυσικά, την νίκη.

Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, που θέλει να μπει με το... δεξί στα προκριματικά του EURO 2015, θα φιλοξενήσει αύριο στο Περιστέρι μία από τις πιο αδύναμες ομάδες του ομίλου, κάτι που φαίνεται και από τις δύο ήττες της Μάλτας σε ισάριθμα παιχνίδια.

Να υπενθυμίσουμε πως η Ελλάδα βρίσκεται στον 7ο όμιλο, στον οποίο προπορεύεται η Πολωνία, με δύο νίκες σε τρεις αγώνες, ενώ ακολουθούν Τουρκία και Σουηδία.

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Δανός Μίκαελ Γιόχανσεν, ενώ τα εισιτήρια θα πωλούνται από αύριο στις 17.00 στο γήπεδο και θα κοστίζουν 5 ευρώ.

Να υπενθυμίσουμε, πως την αποστολή αποτελούν οι: Σωκράτης Διούδης (Άρης), Στέφανος Καπίνο (Παναθηναϊκός), Στέλιος Κίτσιου (ΠΑΟΚ), Νίκος Μαρινάκης (Παναθηναϊκός), Γιάννης Ποτουρίδης (Νοβάρα), Κώστας Σταφυλίδης (Λεβερκούζεν), Κώστας Τριανταφυλλόπουλος (Παναθηναϊκός), Μαυρουδής Μπουγαΐδης (Γρανάδα), Δημήτρης Γούτας (SKODA Ξάνθη), Τάσος Λαγός (Παναθηναϊκός), Ανδρέας Μπουχαλάκης (Εργοτέλης), Μπάμπης Λυκογιάννης (Λεβαδειακός), Τάσος Μπακασέτας (Αστέρας Τρίπολης), Γιάννης Γιαννιώτας (Φορτούνα Ντίσελντορφ), Δημήτρης Κολοβός (Πανιώνιος), Νίκος Καρέλης (Παναθηναϊκός), Δημήτρης Διαμαντάκος (Εργοτέλης), Απόστολος Βέλλιος (Έβερτον).

Keywords
Τυχαία Θέματα