Έτοιμοι για το Δ.Σ.

13:13 30/10/2012 - Πηγή: AEK365

Νωρίς σήμερα το απόγευμα θα γίνει το Δ.Σ. της ΠΑΕ ΑΕΚ και όλα δείχνουν έτοιμα. Το θέμα για την ώρα είναι ότι ο Ανδρέας Δημητρέλος δεν έχει κάποια ενημέρωση σχετικά με τις συζητήσεις της πλευράς Βιντιάδη και εκείνης της Seymour Pierce στην Αθήνα, ωστόσο τις επόμενες ώρες δεν αποκλείεται να αποκτήσει γνώση σχετικά. Αντίθετα

ο πρόεδρος της ΠΑΕ θα ενημερώσει το Δ.Σ. για τις όποιες προεργασίες έχουν γίνει το τελευταίο διάστημα τόσο για να προχωρήσει το deal όσο και για τη βιωσιμότητα της ΠΑΕ. Σήμερα το πρωί μάλιστα ο πρόεδρος της ΠΑΕ πήγε στη Νομαρχία, ωστόσο κάποια διορθωτικά που του ζήτησαν εκεί δεν του επέτρεψαν να ολοκληρώσει τις διαδικασίες. Μόλις η ΠΑΕ προχωρήσει σε αυτές τις έγγραφες διορθώσεις τότε θα ολοκληρωθεί η κατάθεση του μετοχολογίου της ΠΑΕ ΑΕΚ και τα πρακτικά των τελευταίων Γενικών Συνελεύσεων, έγγραφα τα οποία είναι απαραίτητα έγγραφα αλλαγή ιδιοκτησίας σε μια εταιρία.

Από εκεί και πέρα η ΑΕΚ εξασφάλισε και τα χρήματα που δικαιούταν από τη Σούπερ Λίγκα με τον Δημητρέλο να πληρώνει κανονικά και στην ώρα του το ΦΠΑ και το ΙΚΑ για τον μήνα Σεπτέμβρη.

Keywords
Τυχαία Θέματα