Έτοιμοι για το Πανελλήνιο βάδην

16:22 29/3/2013 - Πηγή: AEK365

Στην περιοχή «Βαρέα» στα Μέγαρα θα γίνει αύριο Σάββατο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ. Ανδρών- Γυναικών και Νέων και παράλληλα ημερίδα 10χλμ. για τους αθλητές της κατηγορίας Εφήβων - Νεανίδων και Παίδων και 5χλμ. βάδην Κορασίδων.

Στη διοργάνωση αναμένεται να πάρουν μέρος οι κορυφαίοι Έλληνες αθλητές του βάδην. Ανάμεσα τους ο Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (ΑΟ Πεύκης) στην πρώτη του κούρσα στον ανοιχτό, μετά τη διπλή σπουδαία εμφάνιση στους Ολυμπιακούς Αγώνες

του Λονδίνου. Με ενδιαφέρον αναμένεται στην ίδια απόσταση η παρουσία του Κώστα Ντεντόπουλου (ΑΕΠ Ολυμπίας), που την περασμένη εβδομάδα πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση στα 10.000 μ. βάδην.

Στα Μέγαρα θα βρεθεί και η Δέσποινα Ζαπουνίδου (ΑΟ Πεύκης) στην αντίστοιχη κούρσα των γυναικών. Τόσο η Ζαπουνίδου όσο και ο Παπαμιχαήλ, θα κάνουν έναν αγώνα στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για τις διοργανώσεις που έπονται. Η Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας) λίγες μέρες αφότου εξασφάλισε το όριο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Μόσχας θα μπει στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα, όπως επίσης και η Παναγιώτα Τσινοπούλου (ΣΟΑ Φωκιανός Καρδίτσας).

Το πανελλήνιο ρεκόρ παίδων κινδυνεύει, από τη στιγμή που στην κούρσα μετέχει ο Ζαχαρίας Τσαμουδάκης (ΓΑΣ Ιλισσός). Ο αθλητής στην διοργάνωση εντός σταδίου που έγινε στην Πάτρα διάνυσε τα 10χλμ. βάδην σε 42.34.28

Το πρόγραμμα

10.00 20.000 μ. βάδην Ανδρών, Νέων

Keywords
Τυχαία Θέματα