«Έτοιμοι στην πρεμιέρα της Α1»

18:12 2/9/2013 - Πηγή: AEK365

Κατά το δυνατόν περισσότερο έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος της Basket League ΟΠΑΠ θέλουν να είναι στην Κηφισιά.

Αναλυτικά τα όσα είπε...

Για τις πρώτες ημέρες προετοιμασίας της Κηφισιάς: «Η πρώτη εβδομάδα ήταν λίγο αναγνωριστική για όλους, τόσο για τους προπονητές όσο και για τους παίκτες. Έχουμε ξεκινήσει κι έχουμε κάνει κάποια πράγματα που αφορούν κυρίως στην επίθεσή μας σε ό,τι

αφορά στο κομμάτι της τακτικής και κάποια πράγματα φυσικής κατάστασης. Ήταν εβδομάδα προσαρμογής, όμως το ενθαρρυντικό ήταν πως υπάρχει πολλή διάθεση και όρεξη από όλους, πολύ μεγάλη συγκέντρωση στις προπονήσεις και είναι κάτι που μας ευχαριστεί πάρα πολύ».

Για το εάν, σταδιακά, θα ανέβει κι άλλο η ένταση στις προπονήσεις: «Από ημέρα σε ημέρα, από αυτή την εβδομάδα ουσιαστικά, έχουμε αποφασίσει σε συνεργασία με το γυμναστή της ομάδας Παναγιώτη Ζέρβα να ανεβάσουμε την ένταση της προπόνησης και στον τομέα της φυσικής κατάστασης αλλά και στον τομέα του μπάσκετ. Θα εξειδικεύσουμε και κάποια πράγματα στην τακτική μας. Είναι δεδομένο ότι θα υπάρξει πολύ μεγαλύτερη κόπωση και θα πρέπει τα παιδιά να κάνουν πολύ μεγαλύτερη προσπάθεια, έτσι ώστε οι επόμενες τρεις εβδομάδες που θα φορτώσουμε σε προπόνηση να είναι έτοιμοι να αντεπεξέλθουν».

Για το πότε υπολογίζει να είναι έτοιμη η ομάδα: «Ο στόχος της κάθε προετοιμασίας είναι να παρουσιάσεις μια ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην έναρξη του πρωταθλήματος. Τα παιχνίδια του Κυπέλλου είναι πάρα πολύ νωρίς για εμάς και θα τα χρησιμοποιήσουμε για να δούμε σε ποιο επίπεδο βρισκόμαστε, να δούμε τις αδυναμίες μας και να τις βελτιώσουμε. Ο βασικός στόχος είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος. Είναι δεδομένο ότι δεν θα είμαστε 100% έτοιμοι στην έναρξη του πρωταθλήματος, θέλουμε όμως μέσα από την πορεία των φιλικών αλλά και των αγώνων Κυπέλλου να φτάσουμε σε ένα επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας και να παρουσιάσουμε μια ομάδα που να μπορεί να κερδίζει τα παιχνίδια».

Για το εάν θα υπάρξουν κι άλλες προσθήκες στο ρόστερ: «Αυτή τη στιγμή ψάχνουμε δύο παίκτες στις θέσεις «4» και «5». Όταν αποκτήσουμε και αυτούς τους δύο ψηλούς θεωρώ πως θα έχουμε γεμάτο ρόστερ».

Keywords
Τυχαία Θέματα