Έτοιμος για Γερμανία

21:27 19/8/2013 - Πηγή: AEK365

Μετά την απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας (19/08), ο Χουμπ Στέφενς ανακοίνωσε τους 20 ποδοσφαιριστές που θα ταξιδέψουν με την αποστολή του ΠΑΟΚ στη Γερμανία για το πρώτο ματς των play off του Champions League κόντρα στη Σάλκε - Εκτός οι Βούκιτς, Γκαρσία, Σπυρόπουλος.

Οι Γκαρσία, Βούκιτς και Κωνσταντινίδης ακολούθησαν πιο χαλαρό πρόγραμμα, ενώ και ο Σπυρόπουλος

έκανε θεραπεία λόγω ενοχλήσεων στο ισχίο. Οι τέσσερις συγκεκριμένοι αποκλείστηκαν από την αποστολή του ΠΑΟΚ για το Γκεζελκίρχεν, με τον Στέφενς να ανακοινώνει την 20άδα μετά το τέλος του προγράμματος. Σε αυτή είναι κανονικά ο Μίροσλαβ Στοχ, όπως και ο Λίαμ Λόρενς ο οποίος είχε μείνει εκτός στον αγώνα πρωταθλήματος με την Ξάνθη χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα τραυματισμού. Ο Ολλανδός τεχνικός θα περιμένει αύριο το πρωί τους παίκτες του στις 7:30 στην Τούμπα και στις 9:00 η ομάδα θα «πετάξει» από το «Μακεδόνια» με προορισμό το Ντίσελντορφ, απ' όπου οδικώς θα μεταβεί στο Γκεζελκίρχεν.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ:

Χακόμπο, Γλύκος, Λίνο, Κατσικάς, Λόπεθ, Βίτορ, Σκόνδρας, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Τζιόλης, Γεωργιάδης, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Σαλπιγγίδης, Αθανασιάδης, Νέτσιντ, Κατσουράνης, Λόρενς

Keywords
Τυχαία Θέματα