Έτοιμος για Τούμπα ο ΠΑΟ

15:03 5/10/2013 - Πηγή: AEK365

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ (20:30) χωρίς να αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα με τον Γιάννη Αναστασίου να αφήνει εκτός αποστολής, ξανά, τον Νίκο Καρέλη για λόγους τακτικής.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού σκέφτεται να παρατάξει την ομάδα με

τερματοφύλακα τον Καπίνο, δεξί μπακ τον Μαρινάκη, στόπερ τους Σίλντενφελντ και Τριανταφυλλόπουλο και αριστερό μπακ τον Νάνο. Σε περίπτωση που ο Μαρινάκης μείνει στον πάγκο, προέρχεται από τραυματισμό, τότε δεξί μπακ θα παίξει ο Τριανταφυλλόπουλος και στόπερ ο Ρισβάνης.
Τα δυο αμυντικά χαφ θα είναι ο Λαγός με τον Μέντες ενώ ο Πράνιτς θα βρίσκεται πιο μπροστά τους. Μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Μπεργκ με τον Ζέκα να παίζει στην δεξιά πτέρυγα και τον Κλωναρίδη στην αριστερή πτέρυγα.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής της Super League: Κοτσόλης, Καπίνο, Αναγνωστόπουλος, Μαρινάκης, Τριανταφυλλόπουλος, Σίλντενφελντ, Ρισβάνης, Νάνο, Χουχούμης, Λαγός, Μέντες, Ατζαγκουν, Αμπεΐντ, Ζέκα, Πράνιτς, Ντίνας, Κλωναρίδης, Μπαϊράμι, Μπεργκ και Φιγκερόα.

Keywords
Τυχαία Θέματα