Έτσι ανέβηκαν Βόλος, Καβάλα, Ηρακλής

09:22 13/9/2012 - Πηγή: AEK365

Σημερινά δημοσιεύματα του αθλητικού Τύπου αποκαλύπτουν το παρασκήνιο πίσω από την τοποθέτηση του Ολυμπιακού Βόλου, της Καβάλας και του Ηρακλή στην Football League. Σύμφωνα λοιπόν με τις πληροφορίες, η απόφαση πάρθηκε σε σουίτα του "Γ. Καραϊσκάκης" μετά τον αγώνα της Εθνικής Ελλάδας

με την Λιθουανία και στην συζήτηση συμμετείχαν άνθρωποι της ΕΠΟ και κυβερνητικά στελέχη.
Οι δυο πλευρές συμφώνησαν και την επόμενη μέρα, δηλαδή χθες, το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας με ομόφωνη απόφαση του ζήτησε από την Football League να τοποθετήσει τις τρεις ομάδες στο πρωτάθλημα της καθώς ο αποκλεισμός τους έγινε από κρατικούς φορείς κάτι που είναι αντίθετο με το καταστατικό της ΕΠΟ. Αργότερα συνεδρίασε το Δ.Σ. της Ένωσης Football League-Football League 2 και με τις Νίκη Βόλου, Λάρισα, Απόλλων Σμύρνης και Παναχαϊκή να μειοψηφούν πέρασε η πρόταση για τοποθέτηση των Ολυμπιακού Βόλου, Καβάλας και Ηρακλή στην Football League.
Στην συνέχεια πέντε μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης Football League-Football League 2 συναντήθηκαν με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Γιάννη Ιωαννίδη και εκεί αποφασίστηκε την επόμενη σεζόν να ανέβουν τέσσερις ομάδες στην Super League και να υποβιβαστούν δυο στην Football League. Επίσης η χορηγία από τον ΟΠΑΠ θα αυξηθεί κατά 30% αλλά και η χρηματοδότηση προς την Super League κατά 3.6 εκατομμύρια ευρώ.
Έτσι λοιπόν στην αυριανή συνεδρίαση της Super League θα πρέπει να συζητηθεί και η νέα αυτή εξέλιξη καθώς πλέον αλλάζουν οι όροι διεξαγωγής καθώς θα υποβιβαστούν δυο ομάδες αντί για τρεις και θα ανέβουν τέσσερις.

Keywords
Τυχαία Θέματα