«Έβαζε τον Μασάντο γιατί είναι Πορτογάλος»

12:09 22/1/2013 - Πηγή: AEK365

Στο διάστημα που βρισκόταν στο ρόστερ του Ολυμπιακού, ο Γιάννης Ζαραδούκας δεν έπαιρνε χρόνο συμμετοχής από τον Λεονάρντο Ζαρντίμ με τον αριστερό μπακ χαφ να υποστηρίζει πως ο πρώην, πλέον, προπονητής του Ολυμπιακού προτιμούσε να χρησιμοποιεί τον Μασάντο επειδή είναι Πορτογάλος παρά τον ίδιο, τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο.

Αναλυτικά

όσα δήλωσε ο Γιάννης Ζαραδούκας στον NOVAΣΠΟΡ FM 94.6
- Για τις αποφάσεις του Κάκου στο Άρης-ΑΕΚ: "Στην θέση του κ. Κάκου θα έβλεπα το συναίσθημα. Αυτή την εξήγηση δίνω γιατί θεωρώ ότι είναι η μόνη δικαιολογία. Σε όλους έκανε εντύπωση η απόφαση. Ακόμη και στα παιδιά της ΑΕΚ".
- Για τον Άρη και τους στόχους του: "Πήρα ένα ρίσκο... Σίγουρα η ομάδα θέλει δουλειά, αλλά βλέπω πως υπάρχουν δικαιολογίες πως υπάρχουν πολλά μικρά παιδιά. Εγώ είπα την γνώμη μου ότι δεν υπάρχει κάτι τέτοιο. Πιστεύω ότι ο Άρης έχει δυνατότητες και δύσκολα ή εύκολα θα πετύχουμε την παραμονή. Το θέμα είναι όλοι να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Από εδώ και πέρα πρέπει όλοι να προσπαθήσουμε".
- Για τον λόγο που επέλεξε τον Άρη: "Είδα ότι ο Άρης έχει καλές εγκαταστάσεις. Έχει πολύ κόσμο στο πλευρό του και μπορείς να διακριθείς. Επίσης δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι έχουν κληθεί παίκτες στην Εθνική από τον Άρη".
- Για την συνεργασία του με τον Ζαρντίμ και την παρουσία του Νικοπολίδη: "Άλλο να είναι ένας ξένος προπονητής σε μια ομάδα και άλλο ένας Έλληνας. Ο Νικοπολίδης γνωρίζει το ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Ζαρντίμ δεν με ήξερε και φάνηκε ότι δεν είχε ασχοληθεί με κάποιους παίκτες. Δεν μιλάω μόνο για εμένα αλλά και για τον Βλαχοδήμο με τον Τάτο. Όταν έχεις έναν διεθνή ποδοσφαιριστή τότε του δίνεις ευκαιρίες. Είναι κάτι που ισχύει και για τα άλλα παιδιά, τον Βλαχοδήμο και τον Τάτο. Δεν γίνεται να έχεις τόσα καλά παιχνίδια την περασμένη σεζόν και να μην σου δίνουν ευκαιρίες. Τον Μασάντο τον χρησιμοποιούσε γιατί είναι Πορτογάλος. Μακάρι να είχαμε όλοι ευκαιρίες. Δεν ζητήσαμε πολλά, απλώς 2-3 ευκαιρίες, για να δούμε αν αξίζουμε να παίζουμε στον Ολυμπιακό.
Με τον Νικοπολίδη είχαμε προπονηθεί πολλές φορές εγώ, ο Τάτος και ο Βλαχοδήμος. Ήταν πολύ διαβασμένος. Είχε πλούσιο ασκησιολόγιο και μας βοήθησε πολύ".

Keywords
Τυχαία Θέματα