Έβγαλαν σε διαθεσιμότητα τη νεκρή καθηγήτρια στην Λάρισα!

13:28 1/8/2013 - Πηγή: AEK365

Τις προηγούμενες μέρες έγινε γνωστή η τραγική είδηση του χαμού της Κλεοπάτρας (Κλαίρης) Καψαχάτη μια μέρα μετά την απόρριψη του αιτήματος της να εξαιρεθεί από την διαθεσιμότητα και τέσσερις μέρες μετά το όνομα της βρίσκεται στις λίστες με τους εκπαιδευτικούς που βγαίνουν σε διαθεσιμότητα!
Η γκάφα στην οποία υπέπεσε το υπουργείο Παιδείας είναι τεραστίων διαστάσεων, καθώς μιλάμε για έναν θάνατο που συνδέεται άμεσα με την άρνηση των αρμοδίων να εξαιρεθεί από τη

διαθεσιμότητα, παρά το τριπλό bypass στο οποίο είχε υποβληθεί ενάμιση χρόνο πριν. Παρόλα αυτά το υπουργείο όχι μόνο δεν «ίδρωσε», αλλά έστω και ακούσια προσβάλει τη μνήμη της με το να την συμπεριλάβει στη λίστα των «διαθέσιμων».
Η άτυχη γυναίκα έχασε τη ζωή της στις 27 Ιουλίου και μάλιστα είχε γίνει και πρώτο θέμα σε κάθε ειδησεογραφικό μέσο. Κανείς όμως, όπως φαίνεται, από το υπουργείο δεν είδε και δεν άκουσε το περιστατικό. Κανείς δεν έκανε τον κόπο να κάνει έναν επανέλεγχο στις καταστάσεις των «διαθέσιμων». Ακόμη και η συγκλονιστική ανακοίνωση των συναδέλφων της Κλαίρης από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Εκπαιδευτικών Νοσηλευτικής δεν συγκίνησε κανέναν από το υπουργείο ώστε να συγκρατήσει το όνομα και να το αφαιρέσει από τις λίστες που δόθηκαν στη δημοσιότητα τέσσερις μέρες μετά.

Στην φωτογραφία που ακολουθεί δείτε απόσπασμα της λίστας με το όνομα της θανούσας.

Keywords
Τυχαία Θέματα