Εβρά: Αυτό είναι το πνεύμα της Γιουνάιτεντ

15:11 28/12/2011 - Πηγή: AEK365

Το 1-6 από την Μάντσεστερ Σίτι μοιάζει να είναι παρελθόν για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία με αντεπίθεση διαρκείας κατάφερε να ισοβαθμεί με την συμπολίτισσα της στην κορυφή της Premier League γεγονός που οφείλεται στο ομαδικό πνεύμα που υπάρχει σύμφωνα με τον Πατρίς Εβρά.

Σε δηλώσεις του στον αγγλικό Τύπο, ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός τόνισε: "Αυτό είναι το πνεύμα της Γιουνάιτεντ,

όπου κι αν αγωνίζεται. Το έχω πει από το ξεκίνημα στα έξι χρόνια που βρίσκομαι εδώ ότι υπάρχει ένα ξεχωριστό πνεύμα. Καμία άλλη ομάδα δεν το έχει. Γι' αυτό είμαι περήφανος που αγωνίζομαι σε αυτόν τον σύλλογο. Εδώ το σύνολο είναι πιο σημαντικό από έναν μεμονωμένο παίκτη. Γι' αυτό μπορεί να χρειαστεί να παίξω εγώ με τον Κάρικ στο κέντρο της άμυνας, και στο τέλος να κερδίσουμε το παιχνίδι. Εδώ μετράει η ομαδική προσπάθεια και το ομαδικό πνεύμα".

Όσο για την συνέχεια, ο Εβρά δήλωσε: "Πρέπει να συνεχίσουμε στον ίδιο ρυθμό και να πιστέψουμε στις δυνάμεις μας καθώς διαθέτουμε μία αρκετά μεγάλη ομάδα και όλοι θέλουν να δείξουν πως αξίζουν να αγωνίζονται. Αν κερδίζουμε, σκοράρουμε και κρατούμε ανέπαφη την εστία μας, όπως κάναμε στο ματς με τη Γουίγκαν, τότε θα τερματίσουμε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στο τέλος της σεζόν".

Keywords
Τυχαία Θέματα