Εβρά: Επανάσταση αν το πάρει η Σίτι

15:02 30/4/2012 - Πηγή: AEK365

Το βράδυ στο "Etihad", η πρωτοπόρος Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αντιμετωπίζει την συμπολίτισσα Σίτι στο ντέρμπι τίτλου της Premier League με τον Πατρίς Εβρά να υποστηρίζει πως σε περίπτωση που η Μάντσεστερ Σίτι κατακτήσει το εφετινό πρωτάθλημα θα πρόκειται για επανάσταση.

Σε δηλώσεις του ο αρχηγός της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόνισε: "Αν η Σίτι αρχίζει και κερδίζει θα είναι πολύ δύσκολο να την σταματήσεις. Οπότε πρέπει

να την εμποδίσουμε να μην κάνει την αρχή, γιατί έπειτα, θα εδραιωθεί στην πρώτη θέση. Έφτασαν στην κατάκτηση του Κυπέλλου Αγγλίας πέρσι και αν κερδίσουν φέτος το πρωτάθλημα θα αποκτήσουν μεγάλη αυτοπεποίθηση. Θα πρόκειται για επανάσταση αν κερδίσουν τον τίτλο και οι επαναστάσεις πάντα ήταν συνυφασμένες με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Θα υπάρξει αλλαγή σελίδας στην Premier League. Αν παίζεις για τη Γιουνάιτεντ, αν είσαι αρχηγός, αυτό πρέπει να φανεί στα ματς που κρίνουν τον τίτλο. Πρέπει να αναλάβεις τις ευθύνες σου. Όποιον και να ρωτήσεις για το ποιον τίτλο θα εκτιμήσει περισσότερο, είτε εμένα είτε κάποιον άλλον παίκτη, όπως ο Ράιαν Γκιγκς ,θα σου πει πως θα είναι ο φετινός".

Keywords
Τυχαία Θέματα