Εξελίξεις ενόψει....

21:47 23/4/2012 - Πηγή: AEK365

Οι πανηγυρισμοί στην γυναικεία ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ μετά την κατάκτηση του Πρωταθλήματος και την απονομή στο ΟΑΚΑ έχουν κοπάσει. Πλέον διοίκηση και τεχνικό τιμ σκέφτονται την επόμενη μέρα και τις κινήσεις που πρέπει να γίνουν, ώστε η Ένωση να πρωταγωνιστήσει και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο, να διατηρήσει τα σκήπτρα της και να κάνει το βήμα παραπάνω στις Ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έτσι μέσα στις επόμενες μέρες ο Κώστας

Παπαδημητρίου θα προγραμματίσει ένα ραντεβού με τον Απόστολο Οικονόμου, ώστε να κλείσει οριστικά το θέμα της παραμονής του στην Πρωταθλήτρια ομάδα και στην συνέχεια ο πρόεδρος της Ερασιτεχνικής να προχωρήσει τα ραντεβού με τις αθλήτριες.

Η συνάντηση των δύο πλευρών είναι σίγουρο πως θα πραγματοποιηθεί μέχρι το τέλος του μήνα, καθώς στις αρχές του άλλου ο Ενωσίτης τεχνικός θα πρέπει να αναχωρήσει με την Εθνική ομάδα κι έτσι μέχρι τότε θα πρέπει να έχει παραχωρήσει τις εισηγήσεις του στον κ. Παπαδημητρίου.

Από και πέρα να τονίσουμε πως οι προπονήσεις των κοριτσιών θα συνεχιστούν μέχρι τέλη Ιουλίου, υπό την καθοδήγηση του βοηθού του Οικονόμου, Γιάννη Ορφανού, αφού επιθυμία του τεχνικού τιμ είναι να μην υπάρξει εφησυχασμός στις τάξεις της ομάδας.

Keywords
Τυχαία Θέματα